Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal înaintea meciului din Moldova! Trei jucători cehi au fost excluşi din lot după ce au fost văzuţi într-un club de noapte

Scandal înaintea meciului din Moldova! Trei jucători cehi au fost excluşi din lot după ce au fost văzuţi într-un club de noapte
Comentarii

Trei jucători ai selecţionatei Cehiei au fost excluşi din lot după ce au fost prinşi într-un club de noapte cu mai puţin de 48 de ore înainte de meciul decisiv cu Moldova, din preliminariile Euro 2024, au anunţat duminică echipa naţională şi presa.

Fundaşii Vladimir Coufal (de la West Ham) şi Jakub Brabec (care joacă în Grecia la Aris Salonic), precum şi atacantul Jan Kuchta de la Sparta Praga "au încălcat în mod fundamental regulamentul intern sâmbătă seara", se arată pe contul X (fostul Twitter) al echipei naţionale a Cehiei. "Cu efect imediat, ei au părăsit cantonamentul echipei naţionale".

Jurnalul DNES notează că cei trei jucători au fost fotografiaţi într-un club de noapte din oraşul Olomouc, unde Cehia va juca luni cu Republica Moldova. Cehii au nevoie de cel puţin o remiză pentru a-şi asigura calificarea la Euro 2024.

 

Afla mai multe despre: moldova cehiaechipa nationala cehiajucatori exclusi cehia 

viewscnt
Articole similare