Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Scoate-l, bă, 20 de minute, să îl vedem şi pe el”. Fotbalistul pe care doi dintre marii atacanţi ai României ar fi dorit să îl vadă cu Slovenia | EXCLUSIV

”Scoate-l, bă, 20 de minute, să îl vedem şi pe el”. Fotbalistul pe care doi dintre marii atacanţi ai României ar fi dorit să îl vadă cu Slovenia | EXCLUSIVgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Joi, România a disputat un meci amical, la Cluj, împotriva Sloveniei. ”Tricolorii” au fost dominaţi autoritar în prima repriză şi au intrat la pauză conduşi, înainte de a evolua bine în a doua repriză, fără a reuşi să egaleze din păcate.

Meciul amical cu Slovenia s-a încheiat cu înfrângerea României, dar a fost o oportunitate bună pentru Edi Iordănescu de a urmări mai mulţi dintre jucătorii ajunşi cu şansă în primul 11.

Cinci fotbalişti au debutat sub tricolor în duelul de pe Cluj Arena, Horaţiu Moldovan, Bogdan Vătăjelu, Raul Opruţ, Daniel Boloca şi Claudiu Petrila.

Totuşi, Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan ar fi dorit să vadă şi un al şaselea debut, cel al lui Daniel Paraschiv, golgheterul revelaţiei Ligii 1, Hermannstadt.

Vârful de 23 de ani a primit şansa de a veni la naţională doar datorită accidentării lui Florin Tănase, dar doi dintre cei mai mari atacanţi din istoria României ar fi dorit să îl vadă în teren.

”Scoate-l, bă, pe Puşcaş 20 de minute, să îl vedem şi pe el”

Răducioiu a punctat că s-ar fi folosit de întreg lotul pe care îl are Edi Iordănescu la dispoziţie, în timp ce Moldovan i-a transmis selecţionerului că nu ar fi stricat ca Puşcaş să fie înlocuit pentru a fi văzut şi Paraschiv.

Da (n.r. ar fi folosit toată echipa) E bine ce a făcut, dar e prea puţin să ne dăm seama dacă selecţionerul se poate baza pe ei.

Mai e acest meci cu Moldova, cred că ar trebui să joace mai mult cei care au intrat (n.r. de pe bancă), Paraschiv...”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

Chiar mă aşteptam să îl văd pe Paraschiv. Scoate-l, bă, pe Puşcaş ultimele 20 de minute, dă-i şi lui Paraschiv 20 de minute, până la urmă să îl vedem şi pe el.

Dar cred că o să îl vedem la meciul cu Moldova”, a adăugat Viorel Moldovan.

Următorul meci amical al României, cu Moldova, va avea loc duminică, la Chişinău, de la ora 20:30.

  • Opt goluri şi o pasă decisivă a reuşit să însumeze Daniel Paraschiv în 17 etape, în actuala ediţie a Ligii 1
  • 450.000 de euro este cota sa de transfer, conform transfermarkt

Afla mai multe despre: paraschiv 

viewscnt
Articole similare