Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şedinţă de urgenţă la un club din Superligă! Preşedintele a auzit declaraţia antrenorului şi a decis: ”Vom avea o discuţie” | EXCLUSIV

Şedinţă de urgenţă la un club din Superligă! Preşedintele a auzit declaraţia antrenorului şi a decis: ”Vom avea o discuţie” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Nou-promovata Poli Iaşi are un start bun de campionat, însă Leo Grozavu a tulburat apele în Copou cu ultima sa declaraţie. Tehnicianul moldovenilor a ameninţat că va pleca de la echipă în cazul în care problemele financiare nu se vor rezolva, iar spusele sale au ajuns şi la urechile preşedintelui Cornel Şfaiţer.

Cornel Şfaiţer îi linişteşte pe fanii ieşeni: ”Leo Grozavu rămâne”

Într-un interviu acordart în exlusivitate pentru Orangesport.ro, Cornel Şfaiţer a recunoscut că sunt câteva restanţe salariale la club, însă i-a asigurat pe suporteri că Leo Grozavu va rămâne la comanda echipei pe care a promovat-o în acest an în Superligă.

Preşedintele clubului moldav a declarat că plecarea lui Luis Phelipe nu i-a picat bine tehnicianului, însă a dezvăluit că este deja în discuţii cu un brazilian care îi poate face uitată plecarea la FCSB.

”Am ascultat şi eu conferinţa. Merg la Iaşi chiar acum să am o discuţie cu dânsul. (n.r. Sunt probleme cu banii la Iaşi?) Este acum perioada asta cu ceva întârzieri, dar băieţii sunt în regulă. Vom încerca să gestionăm acest lucruri. Nu sunt şanse ca Leo să plece.

 (n.r. Este Leo Grozavu supărat şi din cauză că aţi vândut cel mai bun jucător?) Niciun antrenor nu poate fi fericit în momentul în care pierde un jucător de valoare. Vom aduce în iarnă un alt jucător brazilian”, a spus Cornel Şfaiţer pentru orangesport.ro.

Leo Grozavu a ameninţat că va pleca de la Iaşi. ”Era mediocrităţii s-a dus”

”Fiecare va merge pe drumul lui, dacă lucrurile vor continua cum sunt acum. Era mediocrităţii s-a dus. La Iaşi, bugetul e mai mic ca la alte echipe de sub noi, infrastructura nu e ce trebuie pentru performanţă”, a spus Leo Grozavu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova.

Poli Iaşi ocupă locul 12 în Superligă, cu 22 de puncte după 19 meciuri.

Afla mai multe despre: poli iaşicornel şfaiţerleo grozavu 

viewscnt
Articole similare