Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Bosniei, după ce l-a ”ajutat” pe Edi Iordănescu să intre definitiv în istoria echipei naţionale: ”Românii sunt buni, dar rezultatul este cel mai important”

Selecţionerul Bosniei, după ce l-a ”ajutat” pe Edi Iordănescu să intre definitiv în istoria echipei naţionale: ”Românii sunt buni, dar rezultatul este cel mai important”
Comentarii

După victoria cu România, Ivaylo Petev. selecţionerul Bosniei, a subliniat faptul că rezultatul este cel mai important şi că este unul meritat.

Bosnia a învins-o pe România, scor 1-0, în a doua etapă din Grupa a 3-a a Diviziei B din Liga Naţiunilor.

Datorită acestui succes, reprezentativa din fosta Iugoslavie a acumulat patru puncte după primele două jocuri, în timp ce România a rămas ultima în grupă, cu niciun punct.

De asemenea, cu acest nou eşec, Edi Iordănescu a stabilit un record negativ în istoria de 100 de ani a echipei naţionale. A devenit primul selecţioner care nu câştigă primele sale patru meciuri la cârma României.

Selecţionerul Bosniei, după ce l-a ”ajutat” pe Edi Iordănescu să intre în istoria echipei naţionale: ”Românii sunt buni, dar rezultatul este cel mai important”

La finalul meciului, Ivaylo Petev, selecţionerul Bosniei, a reacţionat după victoria echipei sale, despre care s-a arătat satisfăcut.

Tehnicianul bulgar de pe banca Bosniei a subliniat faptul că rezultatul este cel care contează cel mai mult după meciul împotriva României şi că acesta este unul meritat.

Petev a precizat că victoria în faţa României nu a fost facilă şi faptul că selecţionata condusă de Edi Iordănescu a fost un adversar de calibru, aspect despre care i-a atenţionat pe elevii săi înainte de partidă.

"Sunt satisfăcut cu cele trei puncte. Am fi meritat un rezultat şi mai bun, am făcut lucruri atât bune, cât şi rele. Am spus că românii sunt buni şi s-a confirmat acest lucru în seara asta.

Sigur că a fost o victorie dificilă, nu mai există una uşoară în fotbalul de astăzi. Am spus că România este o selecţionată de calitate, i-am avertizat de acest lucru şi băieţii au meritat victoria.

Ideea mea este să arătăm ca o echipă. Lucrurile bune se uită repede şi se vede mereu ceva negativ. Sunt conştient că sunt multe lucruri de îmbunătăţit şi este important să avem continuitate. Noi trebuie să luptăm, să alergăm, iar rezultatul este cel mai important.

Au încetinit ritmul meciului, nu ne-au lăsat să jucăm, au comis faulturi. Aveau aproape nouă jucători în faţa careului de 16 metri, nu ne-am creat uşor spaţii pentru a avea ocazii. Am trimis multe şuturi din zona centrală, dar nu au fost foarte bune", a declarat Petev, conform sportsport.ba.

Afla mai multe despre: bosniaselectioner 

viewscnt
Articole similare