Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Ungariei confirmă oferta primită de la echipa de tradiţie din Superliga României! Cine l-a contactat: "Da, el mi-a făcut oferta" | EXCLUSIV

Selecţionerul Ungariei confirmă oferta primită de la echipa de tradiţie din Superliga României! Cine l-a contactat: "Da, el mi-a făcut oferta" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Selecţionerul Ungariei, Marco Rossi (57 de ani), a devenit un nume important printre antrenori, după ce a reuşit victorii uriaşe cu naţionala ţării vecine. Italianul a recunoscut că a fost ofertat de o echipă de tradiţie din Superliga României.

Selecţionerul care scrie istorie cu Ungaria, Marco Rossi, ofertat din România

După o evoluţie încântătoare a naţionalei Ungariei la ultimul Campionat European, Marco Rossi şi fotbaliştii săi au continuat să uimească şi în grupa din Liga Naţiunilor. 

În această vară, Ungaria a câştigat cu 4-0 şi 1-0 împotriva Angliei, a remizat cu Germania, 1-1, şi a pierdut cu Italia în deplasare, scor 2-1. 

În urmă cu câţiva ani, Marco Rossi putea semna cu un club din România. Oferta a venit prin Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani), fostul manager al Universităţii Cluj, care a vrut să-l aducă pe italian în Ardeal. 

Cei doi au fost colegi de echipă, au rămas prieteni, iar Sabău l-a dorit antrenor la U Cluj, nou-promovata din Superligă. 

"E o persoană drăguţă (n.r. - Sabău). Pot să spun că este unul dintre puţinii care încă este prietenul meu. În fotbal întâlneşti foarte multe persoane, dar nu este uşor să vorbeşti despre prietenie. Pot să spun că în relaţia cu Nelu este vorba despre prietenie.

(n.r. - Este adevărat că aţi avut ofertă de la U Cluj acum câţiva ani?) Da, Nelu mi-a făcut oferta, am ţinut legătura. Cred că era preşedintele Universităţii Cluj în acea perioadă şi mi-a oferit acest post, dar lucram în Ungaria, lucrez în continuare de 10 ani, aşa că mă simt bine acolo", a declarat Marco Rossi pentru Orange Sport. 

U Cluj a pătruns în Superligă fără Ioan Ovidiu Sabău în conducere. Ultima sa perioadă la echipa din Cluj a fost între 2016-2019, când a pus umărul la revenirea clubului din Liga 4 până în Liga 2. De altfel, fiind şi perioada în care l-a ofertat pe actualul selecţioner al Ungariei, Marco Rossi. 

După ce U Cluj a ratat promovarea în Liga 1 în urma barajului cu Hermannstadt, Ioan Ovidiu Sabău a plecat din funcţia din conducerea lui U Cluj. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: marco rossiu clujovidiu sabaumarco rossi ungaria 

viewscnt
Articole similare