Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfârşit de mandat pentru Emil Săndoi la România U21? Cine este favorit să îi ia locul după turneul final

Sfârşit de mandat pentru Emil Săndoi la România U21? Cine este favorit să îi ia locul după turneul final

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi (58 de ani), ar putea fi înlocuit la finalul lui EURO 2023, iar principalul favorit este Daniel Pancu (45 de ani).

Sfârşit de mandat pentru Emil Săndoi la România U21? Cine este favorit să îi ia locul după turneul final

România U21 a pierdut şi partida cu Ucraina U21, scor 0-1, în etapa a doua din Grupa B a Campionatului European de tineret 2023.

Astfel, după două eşecuri în primele două runde, reprezentativa condusă de Emil Săndoi a fost deja eliminată de la EURO, ultimul meci din grupă contând doar pentru statistici.

Soarta lui Emil Săndoi la cârma naţionalei de tineret a României este pecetluită. Tehnicianul în vârstă de 58 de ani a fost instalat în funcţie în august 2022, în locul lui Florin Bratu, cu scopul clar de a atinge semifinalele la EURO U21 şi de a ajunge la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Cum ambele obiective sunt deja compromise, FRF ia în calcul schimbarea lui Emil Săndoi la finalul turneului final continental, iar în locul său, conform Gsp, ar urma să fie adus Daniel Pancu.

Acesta pregăteşte reprezentativa U20 a României şi face parte din staff-ul tehnic al lui Săndoi la EURO.

De-a lungul carierei de antrenor, Daniel Pancu a mai avut experienţe ca principal sau colaborator la Rapid, Poli Iaşi şi FC Voluntari.

Obiectivul următorului selecţioner, indiferent de numele acestuia, la naţionala de tineret a României va fi calificarea la EURO 2025 din Slovacia, dintr-o grupă preliminară unde mai sunt Elveţia, Finlanda, Albania, Muntenegru şi Armenia. 

România U21 a pierdut cu Spania U21 (0-3) şi cu Ucraina U21 (0-1), iar în ultimul meci va juca împotriva Croaţiei U21, marţi, 27 iunie, de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: romania u21echipa nationalaeuro 2023emil sandoidaniel pancu 

viewscnt
Articole similare