Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOCANT! Cristiano Ronaldo ar putea fi arestat şi deportat din Arabia Saudită. A fost depusă deja plângere la parchet. Ce infracţiune a comis starul portughez

ŞOCANT! Cristiano Ronaldo ar putea fi arestat şi deportat din Arabia Saudită. A fost depusă deja plângere la parchet. Ce infracţiune a comis starul portughez

Campionate

Comentarii

Cristiano Ronaldo s-a ales cu o plângere depusă la parchet, în care se cere arestarea şi deportarea starului portughez.

Cristiano Ronaldo se confruntă cu primele sale probleme serioase în Arabia Saudită. Un avocat saudit a depus o plângere penală împotriva starului lui Al Nassr.

Totul a plecat de la derby-ul cu Al Hilal, pe care Al Nassr l-a pierdut cu 2-0, deşi Ronaldo a fost integralist.

Va fi arestat Cristiano Ronaldo? ”Comportamentul lui este infracţiune”

Meciul cu Al Hilal a fost unul de coşmar pentru Cristiano Ronaldo. Al Nassr a pierdut cu 2-0, momentan este la 3 puncte în spatele liderului Al Ittihad, care are însă un meci în minus.

Prezenţa lui Ronaldo în teren n-a fost suficientă pentru ca Al Nassr să se impună. Mai mult, atacantul în vârstă de 38 de ani a fost implicat în două incidente pentru care a fost aspru criticat.

Mai întâi, la o fază petrecută în meci, Cristiano Ronaldo l-a luat de gât şi la trântit la pământ pe Gustavo Cuellar, printr-o mişcare de wrestling.

Apoi, după fluierul final, Cristiano Ronaldo a făcut gesturi obscene către fanii lui Al Hilal, în momentul în care se îndrepta spre tunelul de la vestiare.

Portughezul a ales să le răspundă astfel după ce fanii lui Al Hilal au scandat ”Messi, Messi”, tocmai pentru a-l tachina pe Ronaldo.

Însă acele gesturi obscene i-ar putea atrage arestarea şi deportarea din Arabia Saudită.

Nouf Bint Ahmed, un avocat saudit specializat în drept comercial internaţional, susţine că a depus o plângere la parchet, deoarece aceste gesturi sunt considerate infracţiune în Arabia Saudită:

”Nu urmăresc sport. Chiar dacă fanii lui Al Hilal l-au provocat pe Cristiano, el n-a ştiut să le răspundă. Comportamentul lui Cristiano este infracţiune.

Este o indecenţă publică şi se numără printre infracţiunile care necesită arestare şi deportare, dacă sunt comise de un străin.

Vom depune plângere la parchet în acest sens”, a scris avocatul Nouf Bint Ahmed pe contul său de Twitter.

Ulterior, Nouf Bint Ahmed a revenit şi a anunţat că a înregistrat oficial plângerea şi că va reveni cu detalii despre stadiul procesului.

Ce scuze a găsit Al Nassr pentru gestul obscen făcut de Cristiano Ronaldo

Oficialii lui Al Nassr au sărit în apărarea lui Cristiano Ronaldo şi susţin că acele gesturi n-au fost îndreptate înspre publicul lui Al Hilal.

Cei de la Al Nassr susţin că Ronaldo avea, de fapt, dureri după ce a primit o lovitură în zona inghinală, în timpul meciului:

”Ronaldo a suferit o leziune în acea zonă. Confruntarea sa cu Gustavo Cuellar, jucătorul lui Al-Hilal, a început cu o lovitură într-o zonă foarte sensibilă.

Aceasta este o informaţie confirmată”, au transmis cei de la Al Nassr.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare