adplus-dvertising
You are here:

Şocant! De ce a fotografiat-o cu zâmbetul pe buze, de fapt, bărbatul din Qatar pe Miss Croaţia pe stadion. "Să ştiţi şi voi" | FOTO

Şocant! De ce a fotografiat-o cu zâmbetul pe buze, de fapt, bărbatul din Qatar pe Miss Croaţia pe stadion. "Să ştiţi şi voi" | FOTOgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Ivana Knoll, fosta Miss Croaţia, este una dintre apariţiile controversate de la Cupa Mondială din Qatar. Îmbrăcată provocator, tânăra a atras atenţia în ţara din zona Golfului, iar un om de afaceri a explicat de ce este pozată, de fapt, de localnici.

De ce ar fi pozat-o un bărbat din Qatar pe Miss Croaţia pe stadion

Ivana Knoll a devenit virală pe reţelele de socializare, după apariţiile sale din timpul meciurilor Croaţiei din Qatar. Născută în Germania, dar crescută în Croaţia este una dintre atracţiile din tribunele acestei ediţii de Cupă Mondială

Totuşi, autorităţile din Qatar, conform presei internaţionale, nu ar fi încântate de felul în care se afişează pe arenele unde joacă naţionala Croaţiei, echipă care s-a calificat în sferturile de finală ale turneului final. 

Tânăra a simţit nevoia să vină cu o explicaţie, după ce a făcut vâlvă: "Toată ţara vorbeşte şi toţi ştiu că sunt aici. Văd că m-au acceptat", a spus Ivana Knoll. 

În una dintre imaginile care s-au viralizat, croata a fost fotografiată de aproape de un bărbat din Qatar, care era cu zâmbetul pe buze la acel moment. 

Totuşi, se pare că motivul este cu totul altul: "Pentru a vă informa, ei (n.r. - localnicii) nu o pozează pentru că o plac, ci pentru că nu le place felul în care se îmbracă, nepotrivit culturii noastre. Puteţi confirma cu orice qatarian. O fotografiază pentru că probabil vor s-o denunţe", a susţinut Hassan Al-Jefairi, un om de afaceri din Qatar, conform Bolavip.com

Qatar menţine reguli stricte în societate privind felul în care femeile se îmbracă, dar şi reguli în privinţa homosexualităţii. 

Până în acest moment, nicio plângere oficială nu a fost făcută împotriva Ivanei Knoll.

Galerie foto cu Ivana Knoll

Croaţia, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale

Iar Ivana Knoll va continua să-şi susţină naţionala pe stadioanele din Qatar. 

Reprezentativa Croaţiei s-a calificat în sferturi la Cupa Mondială, după ce a trecut de selecţionata Japoniei, scor 3-1 (1-1), în primul meci de la turneul din Qatar decis după prelungiri şi executarea loviturilor de departajare.

La loviturile de departajare, pentru Croaţia au transformat Vlasic, Brozovic şi Pasalic şi a ratat Livaja. Pentru Japonia a transformat Asano şi au ratat Minamino, Mitoma şi Yoshida.

Toate loviturile ratate de japonezi au fost apărate portartul Dominik Livakovic.

Galerie foto cu Ivana Knoll

 

viewscnt
Articole similare