Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şocul avut de MM Stoica atunci când a ajuns în zona Golfului: ”Nu mi-a plăcut deloc, dar am văzut şi singura chestie remarcabilă” | EXCLUSIV

Şocul avut de MM Stoica atunci când a ajuns în zona Golfului: ”Nu mi-a plăcut deloc, dar am văzut şi singura chestie remarcabilă” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport cu o zi înaintea debutului Campionatului Mondial din Qatar, MM Stoica a dezvăluit că a vizitat doar o dată zona Golfului şi că nu a fost impresionat. Totuşi, oficialul de la FCSB a avut un mare şoc în perioada petrecută în Dubai.

Campionatul Mondial din 2022 urmează să debuteze duminică, după mai bine de 10 ani de pregătiri şi investiţii ale Qatarului, care ar fi cheltuit peste 200 de miliarde de dolari pentru a găzdui turneul final, conform Forbes.

Această Cupă Mondială este cea mai controversată din istorie. Pe lângă faptul că a fost mutată iarna, statul care o găzduieşte este unul care refuză să respecte drepturi de bază ale omului.

Peste 6.000 de muncitori ar fi murit construind stadioanele din Qatar pentru Campionatul Mondial, atât din pricina accidentelor de pe şantier, cât şi din cauza condiţiilor mizere în care erau cazaţi.

Deşi nu a fost vreodată în Qatar, MM Stoica a dezvăluit că a vizitat totuşi zona Golfului. Ajuns în Emiratele Unite Arabe, oficialul FCSB-ului a petrecut câteva zile în Dubai şi a avut parte de un şoc.

MM Stoica a povestit că a urmărit cât de rapid puteau să îşi termine arabii proiectele imobiliare, susţinând că o construcţie din Dubai se ridică ”două-trei etaje pe zi”.

Şocul avut de MM Stoica atunci când a ajuns în zona Golfului

Eu am fost o singură dată în... în Qatar nu am fost, dar am fost o dată în Emiratele Unite, o singură dată. Am stat în Dubai o singură dată, nu o să calc în viaţa mea pe acolo, doar dacă sunt obligat să ajung acolo prin ştiu eu... nu ştiu cum aş putea să fiu obligat.

(n.r. dacă club vine şi zice că are o ofertă) Mai degrabă m-aş aştepta la vreo televiziune de acolo să spună <<am auzit că... deşi eşti puţin cam turbulent>>.

Nu mi-a plăcut deloc, dar ce am văzut şi singura chestie remarcabilă cu care am venit în cap e că de la geamul etajului 13 sau 14, la care stăteam, vedeam cum se ridică o construcţie, cu muncitori, într-adevăr, din Pakistan sau Nepal.

Vedeam cum se ridică, două-trei etaje pe zi, era ceva ieşit din comun, aia chiar era o atracţie. Că or fi condiţiile proaste, oamenii se duc acolo, ce să faci?”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare