Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stadion ”nou şi modern” pentru încă o echipă din Liga 1! Anunţul făcut: ”Clubul este nerăbdător să primească suporterii aici”

VIDEO | Stadion ”nou şi modern” pentru încă o echipă din Liga 1! Anunţul făcut: ”Clubul este nerăbdător să primească suporterii aici”

Superliga

Comentarii

Prin intermediul unui mesaj postat pe contul oficial de Facebook, FC Botoşani a anunţat că stadionul său urmează să fie supus unei modernizări, care îi va creşte capacitatea şi va asigura că toate locurile de pe arenă sunt acoperite.

Deşi a fost o prezenţă constantă în zona play-off-ului în ultimii ani, la FC Botoşani performanţele au fost obţinute în condiţii mult mai dure decât la alte cluburi din Liga 1.

Aşa cum a recunoscut şi Valeriu Iftime, oraşul nu este atrăgător pentru mai niciun jucător, român sau străin, iar echipa nu dispune de o bază de pregătire sau de un stadion modern.

În acest context, primăria a decis să pună la cale un proiect pentru modernizarea stadionului, care urmează să fie depus în viitorul apropiat pentru a primi autorizările necesare.

Conform celor de la FC Botoşani, arena de 7.800 de locuri ar urma să ajungă la o capacitate de 8.000-10.000, toate dintre acestea urmând să fie acoperite.

Anterior, primarul Cosmin Andrei afirmase că urmează să fie construit un stadion nou, cu o capacitate de 10.000-12.000 de locuri, dar s-a decis doar modernizarea actualei arene până la urmă.

Stadion ”nou şi modern” pentru încă o echipă din Liga 1

Paşi siguri spre noua arenă din Botoşani! Într-un interviu acordat pentru Botoşăneanul TV, primarul Municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, a anunţat faptul că Primăriei Municipiului Botoşani i-a fost livrat DALI-ul (Documentaţie de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii) ce sta la baza modernizării Stadionului Municipal Botoşani.

În acest moment, este nevoie de avizele organelor competente asupra proiectului. În momentul în care avizele vor fi oferite, proiectul va fi depus de către Primăria Municipiului Botoşani la Compania Naţională de Investiţii, astfel încât să fie demarate procesele premergătoare construirii obiectivului.

Din spusele domnului primar Cosmin Andrei, capacitatea noului stadion va fi undeva între opt şi 10 mii de locuri, toate acoperite. Stadionul va avea mai multe spaţii comerciale, a căror utilitate va fi stabilită în viitor.

Clubul F.C. Botoşani salută cu încredere demersurile primarului Municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, şi este nerăbdător să-şi primească suporterii într-o casa nouă şi modernă”, se arată în mesajul transmis de FC Botoşani.

Afla mai multe despre: fc botoşani 

viewscnt
Articole similare