Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Întrebarea care l-a pus în dificultate pe Daniel Opriţa după înfrângerea cu România U21: ”L-aţi opri pe Tavi Popescu în Ghencea?”

VIDEO | Întrebarea care l-a pus în dificultate pe Daniel Opriţa după înfrângerea cu România U21: ”L-aţi opri pe Tavi Popescu în Ghencea?”

Steaua

Comentarii

Joi, CSA Steaua a disputat un amical neobişnuit împotriva selecţionatei U21 a României, pe stadionul din Ghencea. ”Tricolorii” mici au reuşit să se impună, scor 4-2. La interviu de după meci, Daniel Opriţa a fost pus în dificultate de una dintre întrebările primite.

Odată cu întreruperea pentru Campionatul Mondial, România U21 şi-a programat două meciuri amicale, dar nu împotriva altor naţionale, ci împotriva unor echipe de club din România.

Mai întâi, ”tricolorii” mici au înfruntat-o pe CSA Steaua în Ghencea şi au reuşit să se impună, scor 4-2, urmând ca apoi să dea peste FC Argeş.

În urma confruntării de la Bucureşti, Daniel Opriţa a vorbit la superlativ despre tinerii fotbalişti români de sub comanda lui Emil Săndoi, pe care i-a numit valoroşi.

Întrebat pe care dintre jucători i-ar opri la CSA, tehnicianul Stelei a răspuns că ”pe toţi”, înainte de a fi pus în dificultate de următoarea întrebare.

Întrebarea care l-a pus în dificultate pe Daniel Opriţa după înfrângerea cu România U21

”Şi pe Tavi Popescu?”, a fost întrebat Daniel Opriţa. După o secundă de gândire, acesta a explicat că răspunsul său anterior în includea şi pe decarul rivalei FCSB.

Chiar dacă este tineretul, sunt jucători valoroşi, i-am văzut aici la lucru, mi-au plăcut. Ne dau speranţe pentru Campionatul European că pot să realizeze o performanţă.

Am făcut greşeli şi ne-au taxat, pentru că sunt jucători valoroşi. (n.r. pe cine aţi opri din echipa naţională în Ghencea?) Pe toţi, normal, toţi sunt jucători valoroşi. (n.r. şi pe Tavi Popescu?) Am zis toţi.

Toţi sunt jucători valoroşi şi orice antrenor şi din Liga 1 şi i-ar dori, dar noi la Liga 2. Nu ştiu dacă la momentul ăsta e vreun jucător (n.r. de la Steaua) care ar putea să joace (n.r. la naţionala U21).

Evoluează la Liga 2 şi e mai greu”, a declarat Daniel Opriţa.

Jucătorii folosiţi de Emil Săndoi în CSA Steaua - România U21 2-4:

  • Prima repriză: Gyenge - Corbu, Dican, Screciu, Ţicu - Vlad Pop, Grameni - Işfan, Baiaram, Oct Popescu - Markovic
  • A doua repriză: Popa - Sîrbu, Racoviţan, Ehmann, Dumitrescu - Lixandru, Farcaş - Miculescu, Pitu, R. Ilie - Birligea.

Afla mai multe despre: daniel opriţa 

viewscnt
Articole similare