Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şocul pe care l-a avut soţia lui Usyk când a văzut ce au făcut militarii ruşii în casa ei: ”Am crezut că vor locui acolo pentru totdeauna”. FOTO

Şocul pe care l-a avut soţia lui Usyk când a văzut ce au făcut militarii ruşii în casa ei: ”Am crezut că vor locui acolo pentru totdeauna”. FOTOgalerie foto

Box

Comentarii

Ekaterina Usyk, soţia lui Oleksandr Usyk - campion mondială la box, categoria grea - a postat câteva imagini cu casa ei care a fost invadată de militarii ruşi.

Înainte de război, Ekaterina şi Oleksandr Usyk locuiau în Vorzel, o localitate din apropierea Kievului. Orăşelul a fost însă una dintre ţintele armatei ruse, în prima fază a războiului.

Între timp, militarii ruşi s-au retras în jurul Kievului şi acum îşi concentrează forţele pe sud-estul Ucrainei, dar au lăsat în urmă un adevărat coşmar.

Cum arată casa lui Usyk după ce militarii ruşi au locuit în ea

Oleksandr Usyk este deţinător al centurilor WBA, IBF şi WBO - pe care le-a câştigat în urma duelului cu Anthony Joshua, în septembrie 2021. Pugilistul în vârstă de 35 de ani s-a înrolat însă în armată imediat după ce Rusia a declanşat războiul din Ucraina.

La câteva zile distanţă, casa din Vorzel, în care locuia împreună cu soţia sa a fost ocupată de militarii ruşi. Ekaterina Usyk a anunţat încă de pe 31 martie, la o săptămână distanţă de la declanşarea atacului, că locuinţa familiei sale a devenit adăpost pentru militarii ruşi:

”Eu sunt bine, familia mea este teafără. Dar este adevărat, militarii ruşi s-au stabilit în casa mea. Nu ştiu dacă vor pleca în curând, dar nu asta e important. Sunt mai interesată de ce se întâmplă cu vecinii mei, oamenii care locuiesc aproape de Vorzel”, a anunţat atunci Ekaterina Usyk.

Între timp, localitatea Vorzel a fost eliberată de soldaţii ucraineni, care au descoperit însă scene de coşmar lăsate în urmă de armata rusă.

Odată cu retragerea trupelor Rusiei, Ekaterina Osyk a aflat şi în ce stare se află locuinţa ei. Tânăra a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini care arată dezastrul pe care l-au provocat soldaţii ruşi:

”Rusia este la mine acasă. Judecând după fotografii, am crezut că voi locui acolo fericiţi pentru totdeauna”, a scris Ekaterina Usyk.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU EKATERINA USYK!

Oleksandr Usyk şi soţia sa au plecat între timp din Ucraina, deoarece pugilistul în vârstă de 35 de ani trebuie să se pregătească pentru revanşa cu Anthony Joshua.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: usyk 

viewscnt
Articole similare