Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu, încredere deplină în Rădoi: ”Sper ca el să fie cel care va lua campionatul după atâţia ani la Craiova”

Sorin Cârţu, încredere deplină în Rădoi: ”Sper ca el să fie cel care va lua campionatul după atâţia ani la Craiova”
Comentarii

Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, s-a bucurat de numirea lui Mirel Rădoi drept noul antrenor al formaţiei din Bănie.

Mirel Rădoi a preluat, marţi, conducerea tehnică a echipei Universitatea Craiova, el fiind prezentat oficial într-o conferinţă de presă.

Fostul selecţioner îi succede la gruparea olteană lui Laszlo Balint, de care Universitatea Craiova s-a despărţit în urmă cu câteva ore.

Sorin Cârţu salută numirea lui Rădoi pe banca Universităţii

La conferinţa de prezentare, Mirel Rădoi a fost însoţit de Sorin Cârţu.

Preşedintele Universităţii Craiova a fost bucuros de numirea lui Rădoi şi speră ca acesta să aducă titlul mult aşteptat în Bănie.

”Este un fost jucător cu foarte multe reuşite în fotbalul românesc şi apoi a trecut pe problema asta a antrenoratului. 

Îl ştim, a fost antrenor la echipa naţională de tineret, a fost antrenor la echipa naţională şi, din fericire pentru noi, în momentele astea în care ne găsim, a acceptat să vină la noi. 

Eu îi urez să aibă cât mai mult succes şi în obiectivele în ceea ce ne propunem noi, de a câştiga campionatul, şi să reuşească să fie cel mai bun şi ca antrenor, aşa cum eu l-am ajutat în juniorat, in mesia asta de fotbalist, când a început, aşa şi el să fie cel care care doboară recordul meu, acela de campion al Universităţii Craiova. 

M-am bucurat foarte mult şi sper ca el, fostul meu jucător, să fie cel care mă detronează din postura asta şi el să fie cel care va lua campionatul după atâţia ani la Craiova”, a declarat Sorin Cârţu, despre Mirel Rădoi. 

Afla mai multe despre: carturadoicraiova 

viewscnt
Articole similare