Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii, în alertă. Luis Enrique, dorit la Manchester United. Un nou caz Julen Lopetegui? Ce a spus selecţionerul naţionalei iberice

Spaniolii, în alertă. Luis Enrique, dorit la Manchester United. Un nou caz Julen Lopetegui? Ce a spus selecţionerul naţionalei iberice
Comentarii

Luis Enrique a vorbit despre posibila ofertă pe care acesta ar avea-o de la Manchester United.

Manchester United nu se regăseşte nici în acest sezon, Deşi părea să renască odată cu întoarcerea lui Cristiano Ronaldo, clubul de pe Old Trafford are parte de o nouă stagiune complicată.

Formaţia engleză a început sezonul cu Ole Gunnar Solskjær pe bancă, dar rezultatele sub aşteptări au dus la demiterea acestuia. În locul său a fost instalat Ralf Rangnick, dar nici perioada cu germanul nu este una mai satisfăcătoare.

Manchester United a fost eliminată din optimile Ligii Campionilor, iar în Premier League se luptă pentru un loc în primele patru, dar cu şanse mici de reuşită. Principalele favorite la locul patru este sunt cele două rivale londoneze, Arsenal şi Tottenham.

Astfel, în situaţia de faţă, şefii grupării de pe Old Trafford pregătesc pentru vară o nouă schimbare la nivelul băncii tehnice.

Spaniolii, în alertă. Luis Enrique, dorit la Manchester United. Un nou caz Julen Lopetegui? Ce a spus selecţionerul naţionalei iberice

Numele cele mai des vehiculate sunt Mauricio Pochettino, tehnicianul de la PSG, Erik ten Hag, antrenorul celor de la Ajax, dar a apărut şi varianta Luis Enrique, selecţionerul Spaniei, conform presei iberice.

Această veste i-a alarmat atât pe conducătorii fotbalului spanioli, cât şi pe suporterii echipei naţionale iberice, care se tem să nu asiste la un nou caz Julen Lopetegui.

Chestionat asupra acestui subiect, Luis Enrique a asigurat, în conferinţa de presă premergătoare partidei amicale dintre Spania şi Islanda, că nu se pune problema să părăsească funcţia de selecţioner al naţionalei ”Furia Roja” înainte de Cupa Mondială din noiembrie - decembrie.

”Voi fi în Qatar cu Spania pentru că mi-am dat cuvântul şi nu este nimic care să mă facă mai mult entuziasmat decât să-mi reprezint ţara la Cupa Mondială. Mai târziu, o să vedem.

Şi cu atât mai mult cu această naţională şi cu această Federaţie (n.r. Federaţia Spaniolă de Fotbal). Pot spune mai tare, dar nu mai clar. Sunt acolo unde vreau să fiu", a declarat Luis Enrique, pentru AS.com.

Spaniolii se tem să nu rămână din nou fără selecţioner înaintea Cupei Mondiale. Cazul Julen Lopetegui

Julen Lopetegui a fost demis de la cârma naţionalei Spaniei cu câteva zile înainte de Cupa Mondială din Rusia. Preşedintele Federaţiei (RFEF), Luis Rubiales, a luat această decizie după ce a aflat că tehnicianul acceptase propunerea de a deveni antrenorul celor de la Real Madrid.

Astfel, la Cupa Mondială din 2018, ”Furia Roja” a fost condusă de Fernando Hierro, directorul sportiv al Federaţiei Spaniole. A fost eliminată în optimi, de Rusia. După care, la cârma Spaniei a sosit Luis Enrique.

Afla mai multe despre: spanialuis enrique 

viewscnt
Articole similare