adplus-dvertising
You are here:

SUA au decis să-l sancţioneze pe oligarhul care i-ar asigura veniturile iubitei-gimnaste a lui Vladimir Putin

SUA au decis să-l sancţioneze pe oligarhul care i-ar asigura veniturile iubitei-gimnaste a lui Vladimir Putingalerie foto

Diverse

Comentarii

SUA l-au sancţionat, printre alţii, pe Yuri Kovalchuck, despre care se spune că este bancherul personal al lui Vladimir Putin. Conform Daily Mail, Yuri Kovalchuck era cel care îi asigura veniturile Alinei Kabaeva, considerată iubita lui Vladimir Putin.

Administraţia de la Casa Albă a decis să extindă sancţiunile din anturajul lui Vladimir Putin. Ultimii intraţi pe această listă sunt Yuri Kovalchuck - bancherul lui Vladimir Putin şi membrii familiei lui Dmitri Peskov - purtătorul de cuvânt al Kremlinului şi responsabilul cu propaganda rusă.

Aceste sancţiuni lovesc indirect şi în veniturile Alinei Kabaeva, cea care este considerată iubita lui Vladimir Putin şi care s-ar ascunde într-o cabană din Elveţia.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ALINA KABAEVA!

Iubita lui Vladimir Putin a primit o lovitură din partea SUA. Miza este uriaşă

SUA au decis să impună noi sancţiuni apropiaţilor lui Vladimir Putin, ca reacţie la războiul pe care Rusia l-a declanşat în Ucraina. Potrivit Daily Mail, printre persoanele care se vor alege cu averile îngheţate sunt şi Yuri Kovalchuck şi membrii familiei lui Dmitri Peskov.

Primul este considerat bancherul personal al lui Vladimir Putin. Yuri Kovalchuck este unul dintre oamenii de încredere ai lui Vladimir Putin şi el a fost cel care s-a ocupat de mai multe operaţiuni financiare făcute de liderul de la Kremlin.

Printre altele, Yuri Kovalchuck este acţionar la National Media Group, o companie unde preşedinte este Alina Kabaeva, despre care se spune că este iubita lui Vladimir Putin.

Această funcţie i-ar fi adus Alinei Kabaeva un venit uriaş, în jur de 10 milioane de dolari pe an. Daily Mail titrează că Yuri Kovalchuck ”o plăteşte pe iubita gimnastă a lui Vladimir Putin”.

Alina Kabaeva s-ar ascunde într-o cabană din Elveţia

În vârstă de 38 de ani, Alina Kabaeva a fost campioană olimpică la gimnastică ritmică şi este una dintre cele mai titrate sportive din istoria acestui sport.

Ea l-ar fi cunoscut pe Vladimir Putin în 2001, când ar fi avut doar 18 ani. De atunci, zvonurile despre o presupusă idilă între ea şi liderul de la Kremlin s-au înmulţit considerabil şi Alina Kabaeva este considerată motivul pentru care Vladimir Putin a divorţat de fosta soţie, Lyudmila, în 2013.

Vladimir Putin şi Alina Kabaeva ar avea împreună 4 copii, doi băieţi şi două gemene care s-ar fi născut în Elveţia. De altfel, publicaţia Page Six ar scrie că Alina Kabaeva s-ar ascunde în această perioadă într-o cabană foarte bine păzită din Elveţia.

viewscnt
Articole similare