Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt în cea mai bună formă a carierei”. Preferatul lui Gigi Becali, avertisment pentru rivale: ”Avem cel mai bun lot”

”Sunt în cea mai bună formă a carierei”. Preferatul lui Gigi Becali, avertisment pentru rivale: ”Avem cel mai bun lot”

FCSB

Comentarii

Un fotbalist de la FCSB a transmis un avertismesnt către rivalele din Liga 1. Acesta a atras atenţia că este în cea mai bună formă a carierei şi că echipa bucureşteană abia acum va juca la turaţie maximă pentru a ajunge în fruntea clasamentului.

Andrei Cordea este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB. Supranumit recent de Gigi Becali ”noul Lionel Messi”, jucătorul de 23 de ani a avut un mesaj clar pentru celelalte echipe din Liga 1.

Cordea a precizat că se află în cel mai bun moment al carierei, iar cifrele sale îi dau dreptate.

Andrei Cordea, despre motivul pentru care FCSB va ieşi în faţă la finalul campionatului

În 20 de meciuri jucate în acest sezon, în toate competiţiile, jucătorul de bandă a marcat şase goluri şi a pasat decisiv de patru ori.

Totodată, Cordea a explicat că FCSB are cel mai bun lot din campionat, aspect ce va fi foarte important pentru restul sezonului, mai ales că este unul cu mai multe echipe implicate în lupta la titlu.

”Avem cel mai bun lot, o echipă puternică. Am avut ghinion până acum, dar nu mai poate merge la nesfârşit. Trebuie să se termine şi apoi vom vedea că vor fi şi rezultate.

Cât despre mine, sunt în cea mai bună formă a carierei. Sunt serios, motivat, dornic de performanţă. Mi-am propus ca în acest sezon să-mi dublez cifrele faţă de anul trecut. Deja le-am egalat, în doar câteva luni.

Campionatul actual îmi place mai mult, pentru că sunt mai multe echipe care se bat la titlu”, a declarat Andrei Cordea, conform Pro Arena.

FCSB a înregistrat trei victorii consecutive în campionat şi a urcat pe locul şapte, la două puncte distanţă de play-off.

Afla mai multe despre: cordeafcsb 

viewscnt
Articole similare