Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suntem peste tot acasă”. Rapidul, susţinută din toate colţurile lumii. Mesaj special de la Horaţiu Moldovan | VIDEO

”Suntem peste tot acasă”. Rapidul, susţinută din toate colţurile lumii. Mesaj special de la Horaţiu Moldovan | VIDEOgalerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid va fi susţinută frenetic din toate părţile lumii la derby-ul cu FCSB, unul ce se dispută cu casa închisă pe Arena Naţională.

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB va avea loc sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, în ultima etapă din sezonul regulat, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Iar înaintea duelului care va avea loc pe Arena Naţională şi va fi arbitrat de Ovidiu Haţegan, Rapid a primit încurajări de la Horaţiu Moldovan.

Horaţiu Moldovan aşteaptă ca Rapid să ia titlul: ”Sper să-mi ţină o medalie de campion”

Direct din Spania, portarul român al lui Atletico Madrid a avut un mesaj special pentru giuleşteni pentru derby-ul cu FCSB şi acest final încins de sezon.

”Salut, dragi rapidişti! Încep prin a spune că îmi este foarte dor de voi, de atmosfera creată de voi în tribune. Urmăresc meciurile Rapidului cu mari emoţii, dar în acelaşi timp am mare încredere în băieţi şi în grupul unit de la Rapid.

Cred că sâmbătă vă vor face fericiţi şi sper ca la finalul sezonului să se ţină de promisiunea făcută, să-mi ţină o medalie de campion. Forţa Rapid!”, a transmis Moldovan, pentru fostul său club.

Giuleşteni de peste tot, adunarea pe Arena Naţională

Dar formaţia lui Cristiano Bergodi nu primeşte susţinere doar din capitala Spaniei, ci şi din Marea Britanie. Un grup important de suporteri rapidişti au luat avionul spre România special pentru marele meci cu liderul FCSB.

Vin la Bucureşti şi fani ai Rapidului din provincie. Suporteri ai vişiniilor din Braşov şi Brăila au sosit şi ei pentru derby-ul de pe Arena Naţională.

În clasamentul Superligii, înaintea ultimei etape din sezonul regular, FCSB este lider, cu 64 de puncte, în timp ce Rapid are 52 de puncte şi se clasează pe locul 3, după ce CFR a trecut pe 2 în urma victoriei cu Hermannstadt (1-0).

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rapidfcsbrapid fcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare