You are here:

Surpriză venită în prelungiri, în Premier League. Brighton a învins-o pe Manchester United cu un gol înscris în minutul 90+5

Surpriză venită în prelungiri, în Premier League. Brighton a învins-o pe Manchester United cu un gol înscris în minutul 90+5

Premier League

Comentarii

Brighton a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Manchester United, într-un meci din etapa a doua a campionatului Angliei.

Pentru gazde au punctat Danny Welbeck, în minutul 32 şi Joao Pedro, în prelungirile partide, în minutul 90+5. Pentru "diavolii roşii" a înscris Amad Diallo, aflat la a doua sa titularizare în acest sezon. La capătul primei partide a etapei a 2-a din Premier League, Manchester United este pe locul opt, cu trei puncte, în timp ce Brighton a urcat pe prima poziţie, cu şase puncte.

Manchester United, o victorie şi o înfrângere în debutul noului sezon din Anglia

În prima etapă, "pescăruşii" i-au învins pe cei de la Everton, cu scorul de 3-0. În următoarea etapă, Manchester United o primeşte pe Liverpool, pe Old Trafford. Liverpool a obţinut o victorie în prima etapă, pe terenul nou-promovatei Ipswich Town.

Actualul lider din Premier League, Brighton, se deplasează pe Emirates Stadium pentru o partidă cu Arsenal, în etapa a 3-a.

Afla mai multe despre: premier leaguebrightonmanchester united 

viewscnt
Articole similare