You are here:

Nu e Ianis Hagi! Cine este primul transfer la Rapid în era Şumudică: ”M-a sunat să mă întrebe ce clauză are. Ne luăm deja măsuri”

Nu e Ianis Hagi! Cine este primul transfer la Rapid în era Şumudică: ”M-a sunat să mă întrebe ce clauză are. Ne luăm deja măsuri”

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică a venit la Rapid şi a adus giuleştenilor prima victorie din acest nou sezon, iar acum ar putea beneficia şi de primul transfer la clubul bucureştean.

Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca tehnică a Rapidului. Giuleştenii au învins-o în Copou pe Poli Iaşi, scor 2-1, în etapa a şaptea din Superliga României.

Iar la scurt timp, conducerea clubului de lângă Podul Grant încearcă primul transfer din era Şumudică.

Recent, Rapid a rămas fără Albion Rrahmani, pe care l-a vândut la Sparta Praga, iar acum caută un înlocuitor, unul care poate veni chiar din campionatul României.

Se face primul transfer din era Şumudică în Giuleşti? ”Nu ne putem compara cu forţa financiară a Rapidului”

Este vorba despre Gabriel Debeljuh, atacantul celor de la Sepsi OSK. Directorul general al covăsnenilor, Attila Hadnagy, a confirmat interesul Rapidului pentru jucătorul croat.

”Chiar în ziua numirii lui Şumudică, m-a sunat preşedintele Viorel Moldovan să mă întrebe despre situaţia lui Debeljuh, ce clauză are.

Aşteptăm să vedem ce se întâmplă, dacă vrea şi jucătorul să plece. Noi suntem foarte mulţumiţi, aici are un salariu bunicel, dar evident că nu ne putem compara cu forţa financiară a Rapidului.

Noi ne luăm deja nişte măsuri de siguranţă, pentru că, dacă va pleca Debeljuh, trebuie să aducem repede un atacant. Nu prea sunt opţiuni în ţară, aşa că avem în vizor două-trei opţiuni externe în situaţia în care vom fi nevoiţi să acoperim un gol apărut în ofensivă”, a declarat Attila Hadnagy, potrivit Gsp.

Gabriel Debeljuh, cotat la un milion de euro, evoluează de anul trecut la Sepsi, iar în România am mai trecut pe la Hermannstadt şi CFR Cluj.

Recent, Dan Şucu a anunţat că pe lista giuleştenilor se află şi Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: rapidsepsigabriel debeljuhsuperliga 

viewscnt
Articole similare