You are here:

Tensiuni la Rapid. Oficialul giuleştenilor a recunoscut: ”Am foarte multe semne de întrebare”

Tensiuni la Rapid. Oficialul giuleştenilor a recunoscut: ”Am foarte multe semne de întrebare”

Rapid

Comentarii

Preşedintele celor de la Rapid, Viorel Moldovan (52 de ani), a reacţionat după rezultatele nefaste ale echipei în acest start de sezon din campionat.

Rapid a început campionatul sub aşteptări. Deşi conducerea şi fanii aveau încredere că noul sezon va aduce entuziasm în Giuleşti, odată cu multiplele schimbări survenite în cadrul clubului, realitatea este cu totul alta.

Noutăţile de la nivelul băncii tehnice, dar şi în cadrul lotului de jucători nu au adus prospeţimea de care era nevoie la Rapid după play-off-ul dezastruos din sezonul trecut.

Preşedintele Rapidului: ”Sper să revizuim şi să ne întoarcem la origini”

Mai mult, nici prea multe semne de îmbunătăţire nu se văd. Preşedintele clubului, Viorel Moldovan, a vorbit despre situaţia din prezent de la gruparea pe care o reprezintă.

”(n.r. a evaluat corect antrenorul de la Rapid?) Când văd situaţia actuală, am foarte multe semne de întrebare. Ştii cum e, în meseria asta, rezultatele te ţin. 

Sper să reuşim să câştigăm la Buzău şi să vedem un altfel de fotbal din partea jucătorilor. Sper să revizuim puţin acest concept tactic şi să ne întoarcem la origini. Până la urmă, el va decide”, a declarat Moldovan, la Prima Sport.

În primele patru etape scurse din campionat, Rapid a obţinut doar trei puncte, din trei remize, şi se află pe un modest loc 12.

Afla mai multe despre: rapidviorel moldovansuperliga 

viewscnt
Articole similare