Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ţi-ai riscat finalul de campionat”. Decizia lui Mandorlini din meciul CFR - UTA, de neînţeles. ”Asta arată disperare” | EXCLUSIV

”Ţi-ai riscat finalul de campionat”. Decizia lui Mandorlini din meciul CFR - UTA, de neînţeles. ”Asta arată disperare” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj nu a reuşit să câştige nici măcar împotriva echipei lui Mircea Rednic, UTA Arad, iar expertul Orange Sport, Basarab Panduru, l-a criticat pe tehnicianul italian al clujenilor, Andrea Mandorlini, pentru faptul că i-a introdus în joc pe Camora şi Bîrligea.

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu UTA Arad, scor 0-0, într-un meci din etapa a 17-a din Superliga României.

Spre finalul partidei din Gruia, pentru a forţa victoria, Andrea Mandorlini i-a aruncat în joc pe atacantul Daniel Bîrligea şi căpitanul Mario Camora, deşi amândoi acuzau probleme medicale.

Intrările celor doi nu au schimbat cu nimic rezultatul final, astfel că formaţia clujeană a rămas fără victorie şi contra celor de la UTA.

”Ambii jucători puteau să se reaccidenteze şi să nu-i mai ai deloc”

Basarab Panduru a fost prezent în studioul Orange Sport şi i-a reproşat acest aspect lui Andrea Mandorlini.

Panduru consideră că tehnicianul italian ar fi riscat restul finalului de an pentru CFR dacă jucătorii s-ar fi accidentat întrucât aceştia nu erau la capacitate maximă din punct de vedere fizic.

”A zis că îl ia pe bancă să susţină echipa, după care îl bagi pe final. Ca să rişti ce? Să se accidenteze şi să nu mai joace până la finalul campionatului? Când pe tine te aşteaptă cinci meciuri din cale afară de grele.

Ce, îl bagi acum ca să dea două centrări ca să ce? Asta mi-a arătat disperarea. Ce pot să mai fac? Aşa că risc în meciul ăsta să intre Camora ca să dea o centrare, dar risc să se accidenteze şi să nu mai joace tot anul. Nu trebuia să faci lucrul ăsta, părerea mea.

La Bîrligea a fost iar o problemă. A simţit ceva, la fel am riscat. Adică ai riscat în astea ultime 10 minute, practic, ţi-ai riscat finalul de campionat. Ambii jucători puteau să se reaccidenteze şi să nu-i mai ai deloc.

Asta arată disperare, că nici nu ai mai ştiu ce să faci şi ai apelat la jucători la care nu te aşteptai să apelezi tu vreodată, adică jucători pe care tu voiai să fie 100%”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Reacţia lui Mandorlini când a fost întrebat de Camora

”Camora a fost pe bancă pentru a da un suport echipei, dar a intrat 10 minute deşi mai simţea dureri. De Bîrligea ştiam de dinainte că va juca, dar de Mario, nu ştiam. Mă bucur că a făcut-o, deşi am riscat puţin.

Am revăzut ocazia lui, a dat şi câteva centrări periculoase, s-a simţit când nu l-am avut în teren. A făcut ce trebuia, dar azi ne-a lipsit norocul. Nu mereu câştigă echipa care are cele mai multe ocazii.

Am avut ghinioanele noastre, aşa se întâmplă când joci multe meciuri. Ajeti a simţit dureri la naţională. Avem câteva probleme, dar nu foarte mari.

Nu cred că Ajeti şi Konoplyanka vor juca la următorul meci, dar e bine că i-am recuperat pe Camora şi pe Bîrligea”, afirma Andrea Mandorlini, la flash-ul de după meci.

Afla mai multe despre: cfr clujandrea mandorlinisuperligamario camora 

viewscnt
Articole similare