You are here:

Transfer istoric pregătit de Becali. Starul FCSB-ului, direct într-un campionat de TOP din Europa: "Sunt sume exorbitante"

Transfer istoric pregătit de Becali. Starul FCSB-ului, direct într-un campionat de TOP din Europa: "Sunt sume exorbitante"

FCSB

Comentarii

FCSB a revenit serios în lupta pentru titlu, iar fanii echipei speră din nou la primul trofeu cucerit în Superligă după o pauză de opt ani.

FCSB are cea mai bună apărare din play-off-ul Superligii, cu doar şapte goluri primite în tot atâtea meciuri disputate. Un rol important în betonarea defensivei l-a jucat şi Ştefan Târnovanu.

Portarul impresionează de la meci la meci, iar acum Gigi Becali speră că poate da marea lovitură prin vânzarea tânărului de 23 de ani. Dorit insistent în trecut de echipe de tradiţie din Europa, Ştefan Târnovanu poate fi protagonistul unui transfer cu adevărat spectaculos în următoarea stagiune.

"Domnul Becali cere nişte sume exorbitante. Se cer bani mulţi.

Pe Târnovanu eu l-am adus. Îl am de vreo 6 ani. Se cer bani mulţi pe el şi cred că e un portar care va ajunge în fotbalul mare, pentru că are toate caracteristicile pentru a performa într-un fotbal cu adevărat important.

Dacă FCSB va câştiga campionatul, lucrurile se vor schimba. E clar că prezenţa în grupele unei competiţii europene îţi conferă o anumită cotă. A stabilit domnul Becali că fără 20, 30 sau 40 de milioane de euro nu-l dă.

Târnovanu abia acum a început să fie cu adevărat în angrenajul echipei naţionale şi probabil urmează să joace şi mai mult în viitorul apropiat. Îşi creează o structură şi o consistenţă la FCSB, dar are nevoie de o prezenţă într-o competiţie europeană, poate câştigarea titlului şi prezenţe la echipa naţională" , a declarat impresarul lui Ştefan Târnovanu, Bogdan Apostu, pentru fanatik.ro.

  • 1,5 milioane de euro valorează Ştefan Târnovanu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare