Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul ciudat din vară al unui tricolor l-a mirat şi pe Marius Şumudică: "Nu ştiu de ce a făcut asta. Nici măcar n-a evoluat rău"

Transferul ciudat din vară al unui tricolor l-a mirat şi pe Marius Şumudică: "Nu ştiu de ce a făcut asta. Nici măcar n-a evoluat rău"

Stranieri

Comentarii

Transferul lui Alexandru Cicâldău în Emiratele Arabe Unite, la Ittihad Kalba, de la Galatasaray, l-a mirat pe Marius Şumudică, cel care o conduce pe Al Raed, din Arabia Saudită.

Marius Şumudică, despre transferul lui Alexandru Cicâldău

Deşi avea şi alte oferte, de la Sampdoria şi Nantes, Alexandru Cicâldău a fost împrumutat de Galatasaray în zona Goflului, la Al Ittihad Kalba, în august. 

Mijlocaşul naţionalei a marcat primul gol pentru echipa la care va sta până în vara anului viitor abia în octombrie, în meciul terminat la egalitate cu Al Wasl, 2-2, duminică seara.

Mutarea din Turcia în zona Golfului l-a mirat inclusiv pe Marius Şumudică. 

"Este o întrebare cu adevărat dificilă. Nu ştiu de ce a făcut asta, de ce a făcut o astfel de alegere, pentru că este încă un jucător tânăr şi un fotbalist cu talent şi viitor. Nici nu a evoluat rău la Galatasaray. 

A jucat meciuri foarte bune. Vreau să spun că Turcia nu este o ţară unde e uşor de jucat fotbal. Cei care spun că este uşor sunt proşti. Turcia este a şasea cea mai mare ligă din Europa după părerea mea.

Nu spun asta, pentru că eu sunt antrenor acolo. Iubesc fotbalul, mă culc cu fotbalul, vorbesc mereu despre fotbal cu familia şi prietenii şi fac asta, vă spun. Este foarte greu", a declarat Marius Şumudică conform Ntvspor.net

La Al Ittihad Kalba, Cicâldău îi călcă pe urme lui Mihai Costea şi Florentin Matei, jucători români care au evoluat şi ei pentru Kalba. 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicaalexandru cicaldau 

viewscnt
Articole similare