Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Transferul este ca şi făcut”. Andrea Compagno pleacă de la FCSB | EXCLUSIV

”Transferul este ca şi făcut”. Andrea Compagno pleacă de la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre variantele lui Andrea Compagno pe acest final al perioadei de "mercato".

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a dezvăluit ultimele detalii despre transferul lui Andrea Compagno de la FCSB, din această iarnă.

Chiar dacă marile campionate ale Europei şi-au închis perioada de ”mercato”, pentru atacantul italian rămân câteva opţiuni interesant din zona Golfului, unde salariile sunt destul de atractive.

Mihai Stoica: "Este şi situaţia asta"

Totuşi, Andrea Compagno se loveşte de o mare problemă: va deveni tată în curând, iar ideea de a juca într-un campionat ”exotic”, la mare depărtare de familia sa, îi dă mari bătăi de cap. 

"S-a închis perioada de mercato în anumite zone. În zona Golfului nu, doar în Arabia Saudită. Am vorbit cu el acum două ore şi nu. (n.r. - scad şansele?) Nu ştiu. I-a spus un agent - dar oferta nu era din Grecia - agentul nu era din Grecia - că e aproape făcută (n.r. - mutarea), dar deocamdată Andrea nu şi-a negociat contractul.

Da, ar fi ca şi rezolvat transferul, dar depinde de el. Este şi în situaţia asta: în următoarele două luni trebuie să devină tată, pentru prima oară." a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Pe Mihai Stoica nu l-ar deranja ca atacantul italian să rămână la FCSB, deoarece Andrea Compagno ar reprezenta o variantă pentru FCSB.

"Ideea este că el, în momentul în care decide să rămână, e binevenit la antrenamente şi ne oferă o alternativă, pe care în momentul ăsta nu o avem. Să spui că există un David Miculescu, care e un jucător cu gabarit, dar nu e de profilul lui Andrea. Eu m-aş bucura sa rămână, dar nu sunt banii mei. Din multe puncte de vedere." a mai spus MM Stoica.

 

Afla mai multe despre: mm stoicaandrea compagnofcsbsuperligatransfer 

viewscnt
Articole similare