Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Virgiliu Postolachi în Superligă, rezolvat aseară! Antrenorul a făcut anunţul: "În proporţie de 90%"

Transferul lui Virgiliu Postolachi în Superligă, rezolvat aseară! Antrenorul a făcut anunţul: "În proporţie de 90%"

UTA

Comentarii

Transferul lui Virgiliu Postolachi (22 de ani) în Superligă e rezolvat în proporţie de 90%. Cluburile pentru care a evoluat moldoveanul au întârziat mutarea în România.

Postolachi se transferă la UTA

Vârful carierei lui Virgiliu Postolachi a fost la PSG, unde a fost coleg cu Mbappe. Postolachi a şi marcat pentru parizieni, dar, din acel moment, cariera jucătorului care măsoară 1.88 m înălţime a luat-o în jos. El a fost împrumutat la Lille, Mouscron şi Vendsyssel FF, iar reuşitele sale au fost rare.

În această vară, atacantul a jucat într-un amical al echipei UTA, în care a impresionat. Cele două părţi şi-au dat acordul pentru transfer, dar perfectarea mutării s-a amânat. 

Se pare că problema legată de grila de formare ce ar fi trebuit plătită către Lille a dispărut prin implicarea belgienilor de la Mouscron, iar antrenorul de la UTA, Ilie Poenaru, a anunţat venirea atacantului. 

 „Postolachi studiază din nou contractul, eu cred că în proporţie de 90 şi la sută am rezolvat-o cu el şi mâine seară (n.r. - marţi) s-ar putea să ajungă. Dacă nu vor apărea probleme contractuale, ceea ce nu cred, s-ar părea că mâine seară va ajunge la Arad”, a spus antrenorul utist la emisiunea Glasul Tribunei, citat de Sportarad.ro. 

De ce Postolachi n-a mai ajuns în naţionala României

Ion "Gheorghiţă" Geolgău, oficial al Federaţiei Române de Fotbal, a dezvăluit în ce stadiu s-a ajuns în cazul naturalizării lui Virgiliu Postolachi. În jurul fotbalistului a apărut o controversă între FRF şi Federaţia Moldovenească de Fotbal, iar până la urma atacantul a prins prezenţe în naţionala de peste Prut. 

"La momentul respectiv am purtat discuţii cu tatăl băiatului (n.r. - Oleg Postolachi), el ne-a pus nişte date despre bunici la dispoziţie, care nu erau tocmai conforme cu realitatea", a declarat Geolgău. 

Afla mai multe despre: virgiliu postolachitransfer utailie poenaru 

viewscnt
Articole similare