Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să ne întoarcem calificaţi”. Mirel Rădoi, pregătit pentru orice la returul din Israel: ”Este cel mai important moment al clubului”

”Trebuie să ne întoarcem calificaţi”. Mirel Rădoi, pregătit pentru orice la returul din Israel: ”Este cel mai important moment al clubului”
Comentarii

Universitatea Craiova urmează să aibă un meci de totul sau nimic cu Hapoel Beer Sheva, în play-off-ul Conference League, iar Mirel Rădoi a atras atenţia asupra acestui duel capital.

Universitatea Craiova o va întâlni pe Hapoel Beer Sheva, în deplasare, joi, 25 august, de la ora 20:00, în play-off-ul Conference League. Meciul va fi live text pe orangesport.ro.

În tur, scorul înregistrat a fost 1-1, astfel că returul este deschis oricărui scenariu.

Mirel Rădoi, pregătit pentru orice la returul din Israel: ”Trebuie să ne întoarcem calificaţi”

Înaintea confruntării cu formaţia israeliană, Mirel Rădoi a atras atenţia cu privire la importanţa acestui meci. 

În cazul în care ar trece de Hapoel Beer Sheva, Universitatea Craiova s-a califica pentru prima dată după mulţi ani în grupele unei competiţii europene.

Antrenorul oltenilor este pregătit de orice şi şi-a luat măsuri de precauţie pentru o calificare după cele 90 de minute de joc, pentru eventuale prelungiri sau chiar lovituri de departajare.

”Trebuie să ne întoarcem calificaţi. Vedem dacă remontada sau nu, că vor fi prelungiri, penalty-uri, trebuie să ne întoarcem calificaţi. Contează mai puţin cum.

Avem pregătite şi soluţiile astea, dar cel mai bine ar fi să ne calificăm în 90 de minute ca să nu avem nici risipă de energie, dar suntem pregătiţi şi pentru penalty-uri.

De atâţia zeci de ani nejucând în cupele europene este cel mai important moment al clubului.

Să speram că e cu noroc, dar nu putem să aşteptăm mereu ploaia ca să avem o calificare sau să sperăm la o victorie.

Să sperăm că toate trei (n.r. CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova să se califice), dar în acest moment sunt egoist şi mă gândesc doar la echipa noastră”, a declarat Rădoi, înaintea returului din Israel.

Afla mai multe despre: mirel radoicraiovaconference league 

viewscnt
Articole similare