You are here:

TUN după TUN la Petrolul. Prima mare lovitură dată de Marian Copilu în cursa către renaşterea clubului ploieştean

TUN după TUN la Petrolul. Prima mare lovitură dată de Marian Copilu în cursa către renaşterea clubului ploieşteangalerie foto

Petrolul

Comentarii

Petrolul are planuri mari pentru noul sezon din Superligă, un sezon în care ploieştenii îşi propun să prindă play-off-ul.

Astfel, Petrolul se pregăteşte intens pentru intrarea într-o nouă eră. Marian Copilu speră să-l convingă rapid pe Cristiano Bergodi să semneze cu ploieştenii, iar până la numirea unui nou antrenor pe banca tehnică, oficialii clubului au bifat şi un prim transfer notabil pentru noua stagiune.

Conform fanatik.ro, Petrolul l-a adus în lot pe Guilherme Garutti. Fundaşul central brazilian s-a remarcat cu evoluţiile sale foarte bune la Mioveni şi a semnat acum un contract pe două sezoane cu ploieştenii, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Marian Copilu l-a adus gratis pe fotbalistul de 29 de ani, care a rămas liber de contract după retrogradarea celor de la CS Mioveni în Liga a II-a.

Guilherme Garutti a venit în 2020 în fotbalul românesc şi s-a ataşat rapid de ţara noastră. Fundaşul central brazilian a dezvăluit chiar că a refuzat oferte importante din alte ţări pentru a rămâne în România.

"Am refuzat angajamente mult mai importante financiar ca să rămân în România, pentru că mă simt foarte bine aici. Am spus «pas» unor propuneri din Azerbaidjan, din Asia, din Europa, pe bani mai mulţi" , a declarat Garutti.

  • 400 de mii de euro valorează Guilherme Garutti, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 gol a marcat fundaşul central în cele 36 de meciuri jucate pentru CS Mioveni în actuala stagiune

Afla mai multe despre: petrolulmarian copilu 

viewscnt
Articole similare