Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie dinspre FC Argeş după ce Cătălin Straton şi-a făcut praf colegii străini! Singurul reproş care i s-a adus: "Fără să îl supăr spun"

Prima reacţie dinspre FC Argeş după ce Cătălin Straton şi-a făcut praf colegii străini! Singurul reproş care i s-a adus: "Fără să îl supăr spun"

FC Argeș

Comentarii

Viorel Tudose, unul dintre sponsorii lui FC Argeş, a comentat retrogradarea echipei. El l-a lăudat pe portarul Cătălin Straton pentru că a spus lucrurilor pe nume şi a cerut autoritate totală pentru revenirea în Superliga.

Care a fost reacţia în club după ce Cătălin Straton şi-a făcut praf colegii străini

Viorel Tudose a dat de înţeles că FC Argeş nu va continua să conteste licenţa de Superligă pentru Dinamo Bucureşti, iar în schimb a felicitat clubul din "Ştefan cel Mare" pentru promovare. 

Apoi, sponsorul echipei piteştene a făcut referire la ieşirea lui Cătălin Straton la adresa colegilor străini, care au fost găsiţi vinovaţi de multe ori de situaţia în care a ajuns clubul. 

„Am văzut şi eu discursurile băieţilor noştri după meci. Straton a avut perfectă dreptate în tot ce a spus, iar dacă el vrea să rămână să ne ajute în Liga 2, atunci în jurul unor astfel de caractere se poate reclădi o nouă echipă. Dar sincer, fără să îl supăr pe Straton, totuşi mi-ar fi plăcut ca el să iasă şi să spună lucrurile astea de mai mult timp. Poate că aşa îşi dădeau şi alţii seama de ce se întâmplă acolo în vestiar. Dar vă repet, cu astfel de caractere gen Straton, i se vedeau lacrimile de necaz, trebuie să reconstruim echipa.

Acum noi avem nevoie de un proiect sănătos, cu oamenii care pun cu adevărat mult suflet la FC Argeş. Mi-ar plăcea să nu mai văd circ pe la tv între Daniel Stanciu şi Jean Vlădoiu, iar eu îi transmit acum lui Jean Vlădoiu că ar face bine să nu mai iasă şi să vorbească de ce s-ar fi întâmplat la FC Argeş dacă rămânea el. Nu Jeane, vorbele tale nu mai fac acum nici două parale. Ai plecat la greu de la FC Argeş şi nu ai mai comentat atunci nimic că ţi-au convenit salariile alea compensatorii? Dar ca să fiu sincer, aş vrea să văd dacă unii de prin consiliul director al nostru au demnitate şi îşi prezintă şi unele demisii. Iar eu o să mă înham la viitorul proiect doar cu condiţia să am autoritate totală de decizie în club. Nu trebuie să mai lăsăm pe unul şi altul să ne aducă tot felul de jucători. Trebuie să punem accent şi pe copiii noştri din club. Vom analiza cu atenţie şi situaţia lui Vintilă, dar sunt prea la cald ca să vă spun acum ce decizie vom lua. Totuşi  Bogdan Vintilă are în continuare contract cu noi", a spus Viorel Tudose pentru ProSport.

La FC Argeş, înaintea meciurilor cu Dinamo, ar fi avut loc un conflict fizic între un jucător român şi un străin, un nou episod care a arătat ruptura din vestiar. 

VIDEO Izbucnirea lui Cătălin Straton, după ce FC Argeş a retrogradat

Afla mai multe despre: catalin stratonretrogradare fc argesviorel tudose sponsor fc arges 

viewscnt
Articole similare