Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de bază o părăseşte pe CSA Steaua: ”Mă bucur că am jucat la cel mai mare club din România!”

Un jucător de bază o părăseşte pe CSA Steaua: ”Mă bucur că am jucat la cel mai mare club din România!”

Steaua

Comentarii

Înaintea celui de al doilea sezon în Liga 2, CSA Steaua îşi propune să atace, din nou, promovarea, cu speranţa că în acest an problemele în legătură cu accederea în prima divizie vor fi rezolvate. Daniel Opriţa îşi definitivează lotul, iar un jucător de bază şi-a anunţat plecarea de la club.

CSA Steaua se pregăteşte pentru al doilea sezon consecutiv în Liga 2, după ce nu i s-a permis să evolueze la barajul de menţinere / promovare din ultima stagiune.

Echipa pregătită de Daniel Opriţa reuşise să se claseze pe locul al patrulea în play-off-ul eşalonului secund, clasare care i-ar fi asigurat un duel în dublă manşă cu Chindia Târgovişte.

Însă, din pricina strucuturii de conducere a clubului, Legea Sportului prevede că CSA Steaua nu poate participa în competiţii organizate de LPF, adică Liga 1.

Aşadar, Concordia Chiajna le-a luat locul la baraj ”militarilor”, fiind învinsă la loviturile de departajare de Chindia Târgovişte, graţie prestaţiei de senzaţie a lui Căbuz.

Înaintea noului sezon, Steaua îşi propune din nou promovarea şi are speranţe că anul acesta i se va permite să ajungă în Liga 1.

Daniel Opriţa a rezolvat deja câteva transferuri şi mai are câteva mutări puse la cale, pentru a înlocui anumiţi jucători care pleacă din Ghencea.

Un jucător de bază o părăseşte pe CSA Steaua

Printre aceştia se numără şi Florin Răsdan (27 de ani), fotbalist care se află în ograda CSA de patru ani şi jumătate, care şi-a luat rămas bun de la echipă.

Prin intermediul unui mesaj transmis pe contul oficial de Facebook, Răsdan le-a mulţumit fanilor pentru susţinere şi a afirmat că este bucuros că a îmbrăcat tricoul ”celui mai mare club din România”.

Îmi e cam greu să-mi găsesc cuvintele, dar o să fiu cât pot de scurt, vreau sa mulţumesc Peluzei Sud, băieţilor de la Old Boys şi tuturor suporterilor Stelei de susţinerea necondiţionată de care am avut parte în toţi aceşti ani!

Sper ca Steaua să ajungă acolo unde îi este locul si voi să arătaţi tuturor că sunteţi cei mai buni! Mă bucur că am jucat la cel mai mare club din România! Mulţumesc pentru tot!”, a scris Florin Răsdan, pe contul oficial de Facebook.

În sezonul trecut, Răsdan a evoluat în 24 dintre cele 29 de partide jucate de Steaua în Liga 2.

Afla mai multe despre: florin răsdan 

viewscnt
Articole similare