Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou scandal monstru la Dinamo! Flavius Stoican ar fi fost la un pas să se bată cu un jucător. Fanii îi cer demisia

Un nou scandal monstru la Dinamo! Flavius Stoican ar fi fost la un pas să se bată cu un jucător. Fanii îi cer demisia
Comentarii

Flavius Stoican ar fi fost la un pas de a se lua la bătaie cu Cătălin Carp, la pauza şi în urma meciului cu CFR Cluj.

După depunctarea şi plecările în masă de la Gaz Metan, Dinamo a urcat pe loc de baraj, iar lucrurile s-au mai liniştit în Ştefan cel Mare.

”Câinii” au reuşit să se impună chiar împotriva celor de la Mediaş, scor 4-0, şi să mai elibereze din presiunea aflată pe umerii lor.

Cu salariile aproape la zi, ultimele săptămâni fuseseră liniştite la Dinamo, dar un nou scandal a izbucnit acum, asemănător cu cele din ultimul mandat al lui Mircea Rednic.

La pauza meciului cu CFR, Flavius Stoican l-ar fi certat pe Cătălin Carp pentru câteva dintre greşelile făcute împotriva campioanei, iar acestuia nu i-ar fi picat bine.

Apoi, în autocar, cei doi ar fi fost aproape de a se lua la bătaie, înainte de a fi despărţiţi de Gabi Torje.

Ar fi un nou scandal monstru la Dinamo, după ce şi Mircea Rednic ar fi fost părtaţ într-o altercaţie cu Deian Sorescu, în urmă cu câteva luni.

Totuşi, Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan neagă vehement aceste zvonuri, spunând că nici nu se pune problema ca un astfel de incident să fi avut loc.

Un nou scandal monstru la Dinamo

Noi trebuie să fim concentraţi pe fotbal exclusiv, nici nu am avea timp să ne certăm! Nu pricep de unde apar astfel de chestii care nu doar că nu sunt adevarate, dar erodează încrederea în echipă, în forţele noastre.

Nu sunt vânător de greşeli, eu doar corectez. Nu are nicio logică să ne fi certat la pauză. Era rezultat pozitiv”, a declarat Flavius Stoican, pentru gsp.ro.

Nu a fost vorba despre un conflict, m-am interesat şi am vorbit şi cu Torje, care mi-a povestit că la finalul meciului Stoican, pe un ton civilizat le explica greşelile la cinci-şase jucători.

Cătalin stătea pe bancă şi a zis ceva în ruseşte. Moment în care a intervenit Torje şi a zis: «Carp, n-ai dreptate, ştiu ruseşte, nu ai dreptate ce ai zis». Nu a injurat.

Stoican nu l-a băgat în seamă şi şi-a continuat discuţiile cu ceilalţi jucători şi asta a fost tot incidentul. Cătălin e foarte liniştit, alţii ar fi în stare să înjure.

Îl cunosc bine de la CFR, s-a potolit după alea 2-3 cuvinte”, a comentat Iuliu Mureşan, conform sursei citate.

În ciuda faptului că rezultatele lui Dinamo s-au îmbunătăţit faţă de perioada Rednic, fanii ar fi în continuare nemulţumiţi şi ar dori ca Flavius Stoican să îşi dea demisia.

Formaţia din Ştefan cel Mare a însumat doar 17 puncte în 30 de partide, intrând în play-off cu nouă, după ce a încasat cele mai multe goluri din Liga 1, 66.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare