You are here:

Un nou ŞOC în Superligă. De la FCSB, direct la Rapid. Dan Şucu, transfer de top de la Gigi Becali

Un nou ŞOC în Superligă. De la FCSB, direct la Rapid. Dan Şucu, transfer de top de la Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat titlul în Superligă în sezonul recent încheiat, iar acum Gigi Becali a început pregătirea noii stagiuni.

FCSB s-a despărţit deja de şapte jucători, printre care şi Răzvan Oaidă. Mijlocaşul central a semnat şi a fost prezentat oficial la una dintre marile rivale ale roş-albaştrilor, Rapid.

În speranţa că se va lupta la titlu în sezonul următor, giuleştenii au planuri mari pentru perioada de transferuri din această vară. Astfel, pe lângă Oaidă, Dan Şucu a pregătit şi o ofertă generoasă pentru Malcom Edjouma, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul FCSB-ului.

Aşa cum anunţase, Rapid are planuri mari pentru noua stagiune, când are în vedere lupta la titlu, astfel că oficialii din Giuleşti au pregătit o listă impresionantă de jucători pentru întărirea lotului pregătit de Adrian Mutu.

Conform fanatik.ro, Dan Şucu l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-i prezenta intenţiile de transfer în privinţa lui Edjouma. Deşi finanţatorul Rapidului şi-ar fi permis să plătească suma cerută de FCSB, mutarea a picat, după ce latifundiarul din Pipera a menţionat că mijlocaşul francez va pleca de la echipă pentru suma de două milioane de euro, dar doar în afara României.

“Nu pot să vi-l dau pe Edjouma, pentru că voi vă întăriţi puternic, sunteţi candidaţi la titlu. Edjouma este un jucător foarte valoros, dacă va pleca, va pleca doar în străinătate, în niciun caz la noi în campionat, la o rivală”, i-ar fi transmis Gigi Becali lui Dan Şucu.

Afla mai multe despre: fcsbbecalirapiddan sucuedjouma 

viewscnt
Articole similare