adplus-dvertising
You are here:

Universitatea Craiova transferă un căpitan de echipă! Ochit şi de FCSB, vine să-l înlocuiască pe titularul lui Rădoi. Prima reacţie: "Dacă e nevoie, ajut clubul"

Universitatea Craiova transferă un căpitan de echipă! Ochit şi de FCSB, vine să-l înlocuiască pe titularul lui Rădoi. Prima reacţie: "Dacă e nevoie, ajut clubul"
Comentarii

Echipele din Superligă fac lista de transferuri, dar Universitatea Craiova s-a văzut nevoită să acţioneze rapid, pentru a rezolva o situaţie neprevăzută. Oltenii s-au orientat spre un fotbalist din campionat, pentru a umple golul lăsat de un titular.

Prima reacţie a fotbalistului din Superligă dorit de Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova e aproape sigură de play-off-ul Superligii, dar staff-ul a primit o veste rea. Nicuşor Bancu s-a accidentat şi nu va mai juca în acest an. Fundaşul stânga ar putea reveni abia din play-off, dar oltenii nu vor să rămână descoperiţi şi au pus ochii pe un alt căpitan din Superligă. 

Conform ultimelor informaţii, fundaşul stânga al Petrolului Ploieşti, Valentin Ţicu, este dorit la Universitatea Craiova. La 22 de ani, internaţionalul român se poate transfera, iar acesta a oferit o primă reacţie. 

Ţicu a dat asigurări că se simte bine la Petrolul Ploieşti, dar că ar fi dispus să se transfere, dacă prahovenii ar primi o sumă de bani care să mai rezolve din problemele financiare. 

"Eu zic că m-am maturizat un pic în Liga 1, dar nu atât de mult cât îmi doream eu. Am avut şi eu o perioadă mai proastă. Mă bucur că am revenit din acea perioadă şi mi-am revenit şi mental. Am reuşit să trec peste. 

Cred că da, întotdeauna am fost pregătit pentru o nouă provocare, dar dacă nu s-ar întâmpla, nu ar fi niciun capăt de ţară. Iubesc să joc la Petrolul, iubesc Petrolul şi îmi place să stau aici. 

Nu ştiu cum ar reacţiona (n.r. - fanii), cu siguranţă nu bine. Da, dacă vreodată va fi nevoie de o mutare, prin plecarea mea măcar să ajut puţin clubul, pentru că sunt problemele care sunt. Trebuie să cântărim bine şi eu, şi suporterii, şi conducerea. Acum vom vedea pe viitor ce se va întâmpla", a declarat Valentin Ţicu pentru Orange Sport. 

  • 20 de meciuri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Ţicu la Petrolul Ploieşti, în acest sezon.

Conform informaţiilor Orange Sport, Petrolul Ploieşti s-a despărţit, deja, de un atacant venit în această vară

În urmă cu un an, dinspre Petrolul a venit vestea că şi FCSB l-a ochit pe actualul căpitan:

"Da, există interes din partea celor de la FCSB şi nu numai. Mai sunt şi alte echipe din ţară, plus un club din străinătate. Toţi tatonează, monitorizează echipa noastră. E un lucru îmbucurător că ne urmăresc cluburi mari", spunea preşedintele Petrolului, Costel Lazăr, pentru Playsport.

Cupa Mondială Qatar 2022. Grupe, clasamente, program complet. Tot ce trebuie să ştii despre turneul final

viewscnt
Articole similare