Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune uriaşă în grupa E a Cupei Mondiale! Germania riscă să plece acasă: "Rudiger mi-a cerut să învingem Japonia"

Presiune uriaşă în grupa E a Cupei Mondiale! Germania riscă să plece acasă: "Rudiger mi-a cerut să învingem Japonia"

Cupa Mondială

Comentarii

Fundaşul Dani Carvajal a asigurat că Spania, care a remizat cu Germania, duminică, (1-1), va face totul pentru a câştiga ultimul meci împotriva Japoniei şi îşi va valida astfel primul loc în grupa E.

Spania - Germania la Cupa Mondială! Carvajal: "Rudiger mi-a cerut să învingem Japonia"

La finalul meciului dintre cele două foste campioane mondiale, Dani Carvajal a recunoscut că al său coleg de la Real Madrid, Antonio Rudiger, i-a cerut ca Spania să nu o lase moale în ultimul meci al grupelor cu Japonia, altfel Germania ar risca să plece devreme din Qatar. 

"Aş spune că este o remiză destul de corectă. La nivel de joc, cele două echipe au propus idei. Prima repriză a fost foarte strânsă. Iar pe urmă, nemţii s-au văzut eliminaţi când am trecut noi în faţa lor. Aşa că au riscat mai mult, au făcut schimbări şi au pus mai mulţi oameni în atac. Ceea ce ne-a complicat lucrurile.Trebuie să corectăm greşelile făcute astăzi şi să câştigăm împotriva Japoniei.

Rüdiger mi-a cerut să câştig împotriva Japoniei (Germania depinde de rezultatul Spaniei pentru a se califica). Dar nimeni nu se îndoieşte că vom câştiga acest meci, vrem să terminăm primul şi să câştigăm toate meciurile şi vom face totul pentru asta", a spus Carvajal.

Echipa naţională a Spaniei a încheiat la egalitate duminică, scor 1-1, meciul disputat cu Germania, în cadrul grupei E de la Cupa Mondială din Qatar.

Cu acest egal, Germania mai păstrează şanse de calificare în optimi, dar depinde şi de rezultatul din meciul Spania – Japonia.

Arbitru de rezervă a fost Istvan Kovacs.

Afla mai multe despre: rudigercarvajalcupa mondiala 

viewscnt
Articole similare