adplus-dvertising
You are here:

”Va pleca cu 4-5 milioane de euro în Germania”. Valeriu Iftime anunţă o lovitură de proporţii la FC Botoşani

”Va pleca cu 4-5 milioane de euro în Germania”. Valeriu Iftime anunţă o lovitură de proporţii la FC Botoşanigalerie foto

FC Botoșani

Comentarii

FCSB nu este singura formaţia cu care face FC Botoşani afaceri! Patronul clubului moldovean, Valeriu Iftime, a dezvăluit că echipa sa este aproape de a da o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor, posibil chiar două, în funcţie de circumstanţe

Aflată de 10 ani în Liga 1, FC Botoşani reuşise, sub comanda lui Marius Croitoru, să devină una dintre echipele cu pretenţii din campionatul nostru.

Graţie aptitudinilor actualului antrenor de la FC Argeş, moldovenii au putut an de an să îşi vândă cei mai buni jucători şi să îi înlocuiască, mai mereu, cu unii cel puţin la fel de buni.

Odată cu plecarea lui Croitoru din Moldova, nivelul echipei a scăzut drastic, la fel şi pretenţiile, dar Valeriu Iftime mai are de câştigat graţie a doi jucători aduşi la club de fostul antrenor.

Victor Dican, titular în defensiva lui FC Botoşani, are avea oferte şi ar urma să plece în vară, conform patronului, care nu vrea să renunţe încă la jucătorul adus acum un an de la U Cluj.

Iftime a anunţat că traseul fundaşului central este acelaşi ca al predecesorului său, Bogdan Racoviţan, pe care l-ar paşte un transfer important în Germania în anii viitori.

”Va pleca cu 4-5 milioane de euro în Germania”

FC Botoşani încă deţine procente dintr-un viitor transfer al jucătorului lui Rakow, astfel că, dacă acesta se transferă, iar Dican pleacă de la Botoşani, Iftime s-ar putea umple de bani.

Cel mai interesant jucător de la noi este Victor Dican. Are oferte, însă nu pleacă acum, pleacă în vară. Are oferte din afară.

El are traseul lui Racoviţan, care va pleca din Polonia în Germania pe bani mulţi, o să vedeţi. Dican are ofertă din Polonia.

Există o ofertă foarte bine calculată, exact ca la Racoviţan, care va pleca cu siguranţă cu 4-5 milioane de euro în Germania”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Fanatik.

Racoviţan a fost adus la Botoşani în iarna lui 2021, liber de contract, şi a fost vândut un an mai târziu pentru în jur de un milion de euro.

În locul său a fost adus Victor Dican, pentru 100.000 de euro.

viewscnt
Articole similare