Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vă spun în premieră”. Mirel Rădoi recunoaşte: ”Nu puteam să zic asta public. Nu cred că cineva îşi permite”

”Vă spun în premieră”. Mirel Rădoi recunoaşte: ”Nu puteam să zic asta public. Nu cred că cineva îşi permite”
Comentarii

Mirel Rădoi (41 de ani) a vorbit în conferinţa de presă premergătoare meciului dintre Universitatea Craiova şi Sepsi despre câteva aspecte legate de jocul echipei sale şi a avut cuvinte de laudă la adresa atrenorului advers, italianul Cristiano Bergodi (58 de ani).

Universitatea Craiova o va întâlni, în deplasare, pe Sepsi, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 21:30, în prima etapă a returului.

Oltenii au înregistrat două victorii consecutive, în timp ce covăsnenii au ajuns la o serie de trei eşecuri la rând.

”Vă spun în premieră”. Mirel Rădoi recunoaşte: ”Nu puteam să zic asta public. Nu cred că cineva îşi permite”

La conferinţa de presă premergătoare partidei, Mirel Rădoi a subliniat că va fi un joc dificil, împotriva unui adversar puternic.

Tehnicianul Craiovei l-a elogiat pe omologul său de pe banca celor de la Sepsi, Cristiano Bergodi, şi a afirmat că regretă că nu a putut evolua ca jucător sub comanda acestuia.

Totodată, Rădoi a subliniat că aceasta este cea mai echilibrată ediţie de campionat din ultimii ani.

”Ne aşteaptă o partidă dificilă, chiar dacă adversarul trece prin momente dificile la nivel de rezultate şi au ceva probleme la nivel de lot. Sunt o echipă foarte bună acasă, cu jucători care pot să facă diferenţa.

Au o organizare defensivă şi ofensivă foarte bună, un antrenor pe care îl apreciez foarte mult şi îmi pare rău că n-am apucat să lucrez cu el în cariera de jucător.

Vă spun în premieră, am furat nişte aspecte tactice, vizavi de sistemele pe care le joacă. Va fi un meci diferit faţă de celelalte, pentru că va fi un echilibru. Avem nevoie de constanţă.

Am avut probleme doar cu distanţa între compartimente, nu pe tranziţia în sine. Nu puteam să spun asta public, dar era o distanţă mare între compartimente.

Cred că, pentru Sepsi, şi un rezultat de egalitate va fi un rezultat pozitiv, având în vedere că au absenţe importante, Păun, Aganovic.

Din punctul meu de vedere, e cea mai echilibrată ediţie de campionat. Nu cred că îşi permite cineva să spună că va fi campioană, nici chiar CFR”, a declarat Rădoi, înainte de meci.

Afla mai multe despre: radoicraiova 

viewscnt
Articole similare