You are here:

Verdictul lui Cornel Dinu după eşecul suferit de FCSB în Scoţia: ”Putea să fie cel puţin ca Rapid - Farul. Dawa, pur şi simplu ridicol”

Verdictul lui Cornel Dinu după eşecul suferit de FCSB în Scoţia: ”Putea să fie cel puţin ca Rapid - Farul. Dawa, pur şi simplu ridicol”

FCSB

Comentarii

Analistul sportiv Cornel Dinu (76 de ani) a vorbit despre eşecul suferit de FCSB în Scoţia, conta celor de la Rangers, în Europa League. Acesta a analizat în stilul caracteristic cele întâmplate pe Ibrox Park.

FCSB a fost învinsă de Rangers cu 0-4. Aceasta a fost prima înfrângere din Europa League. În primele două etape, campioana României câştigase în faţa lui RFS, scor 4-1, şi în faţa lui PAOK, scor 1-0, la Salonic.

Cornel Dinu a analizat ce s-a întâmplat în Scoţia: ”FCSB a avut şi noroc la 4-0”

Au fost mai multe reacţii cu privire la acest eşec suferit de formaţia roş-albastră pe terenul lui Rangers, iar Cornel Dinu şi-a exprimat şi el punctul de vedere.

Conform lui ”Mister”, FCSB a fost o echipă mai mult ”paşnică”, iar calitatea principală care a făcut diferenţa în favoarea lui Rangers a fost ”tehnicitatea în regim de forţă şi viteză”.

”Exista o expresie pe timpuri ale celor care erau absolvenţi la Sorbona. Era o împărţire a generaţiilor de absolvenţi şi era o categorie în funcţie de felul cum trecuseră examenele, 'bun pentru Orient'. Noi suntem din păcate la nivelul acesta.

Lăsând la o parte faza de anulare a golului care este o mare greşeală a brigăzii de arbitri italiene, e greu când joci cu astfel de echipe care au o agresivitate pe regim de siguranţă tehnică.

Glasgow a fost o echipă net superioară. Chiar dacă ni se acorda golul acela valabil al lui Miculescu, cred că tot ar fi câştigat la o diferenţă confortabilă. FCSB a avut şi noroc că la 4-0, scoţienii au mai avut două situaţii în care jocul putea să ajungă cel puţin la nivelul dintre Rapid şi Farul.

Tehnicitatea în regim de forţă şi viteză superioară (n.r. principala calitate a celor de la Rangers). Uitaţi-vă la toate acţiunile de la golurile marcate de scoţieni.

Aici se vede diferenţa, la golul patru, într-un duel la unu la unu, Dawa este pur şi simplu ridicol în lupta pe care o are cu atacantul scoţienilor, care l-a luat la mână, la picioare. Adică îl întoarce, el se aruncă complet aiurea. Este o diferenţă foarte mare care duce la golul marcat de scoţieni.

FCSB a fost o echipă mai mult paşnică, dacă ne gândim şi că le-au lipsit doi dintre jucătorii mai agresivi care contau foarte mult la mijlocul terenului (n.r. Şut şi Olaru). În general formaţia de bază nu se schimbă”, a declarat Dinu, la Prima Sport.

Pentru FCSB urmează marele meci cu Rapid, din campionatul României, care este programat duminică, de la ora 21:00, în etapa a 14-a din Superliga României.

Afla mai multe despre: fcsbcornel dinueuropa league 

viewscnt
Articole similare