Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bergodi, nervos la conferinţa dinaintea derby-ului cu Dinamo: ”Eu răspund, pentru că am personalitate”

VIDEO | Bergodi, nervos la conferinţa dinaintea derby-ului cu Dinamo: ”Eu răspund, pentru că am personalitate”

Rapid

Comentarii

Antrenorul formaţiei Rapid, Cristiano Bergodi (59 de ani), a reacţionat nervos la conferinţa de presă premergătoare derby-ului cu Dinamo, din Superligă.

Rapid are în faţă marele meci cu rivala Dinamo. Duelul va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00, în etapa a 23-a din Superliga României şi va fi pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Bergodi: ”Ce facem? Am răspuns”

În conferinţa de presă susţinută înaintea derby-ului, Cristiano Bergodi a avut o reacţie nervoasă când a venit vorba de speculaţiile privind demiterea sa, care ar fi putut avea loc în cazul în care giuleştenii ar fi pierdut meciul cu FCU Craiova.

Dar Rapid şi-a făcut treaba şi a reuşit să câştige partida cu formaţia olteană (4-3), iar antrenorul italian al giuleştenilor a dezvăluit ce a discutat cu Dan Şucu.

”Ce vrei să spui tu? Ce a dat de înţeles Şucu? Ce a dat de înţeles când era 1-3? Ce facem? Eu stau să citesc că la 1-3 eram demis? Domnul Şucu a vorbit cu mine altceva. Eu sunt antrenor. Cât mă lasă să-mi fac treaba, îmi fac treaba. Mie mi-a zis altceva. 

Dacă pierdeam, puteam să fiu demis, ok, care-i problema? Mie domnul Şucu mi-a zis că nu era deloc aşa (n.r. că nu ar fi fost demis dacă pierdea cu FCU Craiova). Mi-a dat întotodeauna încredere.

Nu ştiu dacă vor să-i facă rău Rapidului sau lui Cristiano Bergodi. Eu am stat liniştit, mi-am văzut de treaba mea. Eu nu sunt aşa, să-mi aşa (n.r. îşi dă o palmă), apoi fac aşa (n.r. întoarce obrazul) şi-mi mai dai încă una.

Eu răspund, pentru că am personalitate. Am răspuns. Am văzut eu că o anumită parte din presă, nu toată lumea… Am văzut o diferenţă faţă de mine”, a declarat Bergodi, înainte de meci.

Rapid ocupă locul 3 în clasament, cu 36 de puncte, în timp ce Dinamo este penultima clasată a campionatului, cu 16 puncte.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodidan sucu 

viewscnt
Articole similare