Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce a descoperit un campion MMA în beciul unei case care a fost ocupată de ruşi. Surpriză de proporţii

VIDEO | Ce a descoperit un campion MMA în beciul unei case care a fost ocupată de ruşi. Surpriză de proporţiigalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Yaroslav Amosov, luptător MMA şi soldat în armata Ucrainei, a arătat pe Instagram ce a scos bucuros din beciul unei case din Irpin.

Yaroslav Amosov este campion MMA, în diviza Bellator MMA, unde este deţinătorul centurii Bellator Welterweight Champion.

Sportivul în vârstă de 28 de ani face acum parte din armata Ucrainei şi a arătat cu mândrie pe contul său de Instagram ce a descoperit în beciul unei case din Irpin, localitate care a fost sub controlul militarilor ruşi.

Ce a scos Yaroslav Amosov din beciul unei case din Irpin: ”Mama mea a ascuns-o bine”

Yaroslav Amosov nu are nicio înfrângere în Bellator MMA (26 de victorii, 9 prin knockout) şi pe 13 mai ar fi trebuit să lupte pentru titlu contra lui Michael Page.

Însă luptătorul în vârstă de 28 de ani a anunţat că se retrage pentru moment din MMA, după ce ţara natală, Ucraina, a fost atacată de Rusia.

Amosov s-a înrolat în armata Ucrainei şi face parte din forţele care acţionează în jurul Kievului. Campionul MMA a făcut parte din trupele care au recâştigat localitatea Irpin, după ce armata Rusiei a început să se retragă.

Irpin este, de altfel şi localitatea în care locuia şi Yaroslav Amosov a avut ocazia să-şi viziteze casa afectată de bombardamente. Însă un lucru preţios pentru el a supravieţuit şi n-a ajuns în mâinile militarilor ruşi, care s-au remarcat în Ucraina şi prin jafurile pe care le-au făcut în zonele pe care le-au ocupat.

Yaroslav Amosov a scos din beciul casei centura de campion MMA, despre care se gândea că a ajuns în mâinile soldaţilor ruşi.

”O centură cu o istorie grozavă. Acum cu siguranţă nu o voi mai da nimănui. Mama a ascuns-o bine şi a supravieţuit bombardamentului”, a spus Yaroslav Amosov pe contul său de Instagram.

Cu 26 de victorii şi 0 înfrângeri, Yaroslav Amosov este sportivul MMA în activitate cu cea mai lungă serie de meciuri câştigate. Recordul este deţinut de Khabib Nurmagomedov, care are 29 de victorii şi 0 înfrângeri.

Yaroslav Amosov s-a înrolat în armata Ucrainei imediat după ce ţara a fost atacată de Rusia: ”Tu (n.r. Rusia) nu ne salvezi, noi ne apărăm de tine. Trupele ruse au venit pe teritoriul nostru şi să că ne ”salvează”. Mă între, pe cine ai salvat din această casă?

Şi asta este doar o mică parte. Orfelinatele şi civilii sunt ţinte”, a fost mesajul lui Yaroslav Amosov, într-o postare din urmă cu o lună.

Potrivit CNN, aproximativ 50% din infrastructura critică din Irpin a fost distrusă de bombardamente. Localitatea se află acum sub controlul armatei Ucrainei, după ce a ea fusese ocupată de ruşi.

Afla mai multe despre: yaroslav amosov 

viewscnt
Articole similare