Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Deian Sorescu, primul gol la FCSB. Vicecampioana a descoperit secretul succesului în cazul fostului dinamovist

VIDEO | Deian Sorescu, primul gol la FCSB. Vicecampioana a descoperit secretul succesului în cazul fostului dinamovist

FCSB

Comentarii

Deian Sorescu (25 de ani) a reuşit primul gol la FCSB. Internaţionalul român a marcat în partida, din deplasare, cu FC Argeş.

FCSB şi FC Argeş s-au întâlnit, la Piteşti, în cadrul unui meci din etapa a 27-a din Superligă.

Prima repriză a fost plină de ocazii, la ambele părţi. Principalii oameni responsbili cu ratările au fost atacanţii Andrea Compagno şi Arnold Garita.

Dar în repriza secundă au venit şi golurile. 

Adrian Şut a deschis scorul în minutul 48, la urma unei faze încâlcite în careul piteştenilor, la o lovitură liberă executată de Florinel Coman.

VIDEO | Deian Sorescu, primul gol la FCSB. Vicecampioana a descoperit secretul succesului în privinţa fostului dinamovist

Iar în minutul 54, a venit şi al doilea gol al roş-albaştrilor. Deian Sorescu a fost autorul acestuia, fiind primul său gol în tricoul FCSB-ului.

Jucătorul de 25 de ani a primit mingea la marginea terenului, a avansat cu ea spre centru şi l-a executat pe Straton cu un şut năprasnic, care a trecut practic prin portarul Argeşului.

Deian Sorescu a jucat pe o altă poziţie în repriza secundă. A început meciul ca fundaş dreapta, dar la pauză, Vali Creţu l-a înlocuit pe Malcom Edjouma şi a trecut el astfel în banda dreaptă a defensivei vicecampioanei.

Prin urmare, Sorescu a fost urcat în aşezarea tactică pe poziţia de extremă dreaptă. Aşa s-a născut primul său gol pentru FCSB.

Adus în luna ianuarie, Deian Sorescu a disputat şase meciuri la FCSB şi a reuşit un gol.

Cota actuală a lui Sorescu este de 1,5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fcsbdeian sorescu 

viewscnt
Articole similare