adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”Cum e, după FCSB, la un club la care iei tu deciziile?”. Reacţia sugestivă a lui MM la întrebarea adresată lui Dică, aflat lângă el în studio

VIDEO EXCLUSIV | ”Cum e, după FCSB, la un club la care iei tu deciziile?”. Reacţia sugestivă a lui MM la întrebarea adresată lui Dică, aflat lângă el în studio

Superliga

Comentarii

Prezent în studioul Orange Sport, alături de MM Stoica, Nicolae Dică (42 de ani) a vorbit despre începutul neaşteptat de bun de care a avut parte pe banca tehnică a lui CS Mioveni şi a fost întrebat despre cum se simte să aibă controlul pe care nu îl avea la Bucureşti.

Plecat cu scandal de la FCSB, după ce a pierdut nu doar vestiarul, ci şi încredere conducerii, Nicolae Dică a călcat pe paşii predecesorului său şi a semnat cu ultima clasată din Superligă.

După ce Toni Petrea semnase cu Chindia, fostul secund de la echipa naţională a făcut pasul la Mioveni, unde şi-a începutul mandatul cu două victorii, triplând deja numărul de meciuri câştigat de argeşeni în campionat.

”Cum e, după FCSB, la un club la care iei tu deciziile?”

Prezent în platoul Orange Sport, Nicolae Dică a vorbit despre debutul neaşteptat de bun de care a avut parte pe banca tehnică a noii echipe şi despre viaţa după FCSB.

MM Stoica, invitat alături de acesta în studio, a fost deranjat de una dintre întrebările moderatorului Dan Udrea, care îl chestiona pe Dică în legătură cu cum se simte să poată decide, într-un final, aproape tot la echipă.

Cât Nicolae Dică dădea răspunsul, care oricum a evitat complet întrebarea, MM Stoica şi-a pornit telefonul şi a început să ”butoneze” pe acesta, dând de înţeles că nu e interesat de subiect.

Reacţia sugestivă a lui MM Stoica la întrebarea adresată lui Nicolae Dică

La FC Argeş, de exemplu, a fost la fel, la Liga 2, Liga 3, toate deciziile le luam eu, tot ce s-a întâmplat acolo. Acum, am avut o discuţie cu domnul primar, în care i-am zis ce îmi doresc.

Dacă vrea să încercăm să salvăm echipa, i-am spus ce îmi doresc eu şi în mare s-au îndeplinit lucrurile acelea. (n.r. mă gândesc că e un sentiment aparte, să ştii că nu mai depinzi de cineva, care dictează tot) E o diferenţă.

Mergi la Mioveni, e un club care are câţiva ani în Liga 1, a mai fost o dată în 2011 şi o dată în 2008, sau mergi la un club CFR, Steaua (n.r. FCSB), Craiova, unde toată lumea ştie ce are de făcut, cluburi cu potenţă financiară, transferă pe sume mari, e normal atunci să nu te implici la fel de mult ca la un club mic.

Sunt cluburi la care antrenorii fac transferuri şi alte lucruri mai importante la echipă”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

viewscnt
Articole similare