Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fără precedent! Antrenorul lui Lecce l-a lovit cu capul în figură pe un jucător advers. Cum a eplixcat gestul: ”Impardonabil!”

VIDEO | Fără precedent! Antrenorul lui Lecce l-a lovit cu capul în figură pe un jucător advers. Cum a eplixcat gestul: ”Impardonabil!”

Serie A

Comentarii

Antrenorul echipei Lecce, Roberto D'Aversa, l-a lovit cu capul în figură pe atacantul francez al formaţiei Verona, Thomas Henry, după meciul pierdu cu 0-1, duminică, în etapa a 28-a a campionatului Italiei.

Incidentele au izbucnit într-o confuzie totală, jucătorii şi stafurile celor două echipe îmbrâncindu-se după fluierul final.

În momentul în care Henry, înconjurat de coechipieri şi oficiali ai clubului, părea să se îndrepte spre vestiare, D'Aversa s-a apropiat de el şi l-a lovit cu capul. Francezul, care părea să fi fost lovit la pometele drept, a primit apoi cartonaşul roşu din partea arbitrului, la fel şi antrenorul lui Lecce.

"Am intrat pe teren pentru a împiedica eliminarea jucătorilor mei, pentru că au existat multe provocări din partea fotbaliştilor de la Verona în ultimele minute ale meciului şi după fluierul final", a explicat D'Aversa la Sky Sport. “Nu este un gest frumos, recunosc asta, este impardonabil şi le-am explicat celor de la Verona. Dar nu am ieşit pe teren pentru a face acest gest”.

Afla mai multe despre: leccehellas verona 

viewscnt
Articole similare