Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO + FOTO OFICIAL | Prezentare spectaculoasă la noua echipă: ”Welcome Şumudică!”

VIDEO + FOTO OFICIAL | Prezentare spectaculoasă la noua echipă: ”Welcome Şumudică!”

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică (54 de ani) nu a stat mult pe bară după despărţirea de Al Shabab. La câteva zile după ce i-a fost oficializată plecarea de la fosta echipă, tehnicianul român a fost prezentat de noua formaţie, Al Raed, într-un stil aparte.

Marius Şumudică a semnat cu cea de a patra echipă din ultimul an, după ce a fost prezentat oficial de Al Raed drept noul antrenor al echipei.

După ce semna cu CFR în vara lui 2021, tehnicianul român avea să mai treacă şi pe la Yeni Malatyaspor (Turcia) şi Al Shabab (Arabia Saudită) înaintea încheierii sezonului.

După ce a condus trupa saudită către locul patru în campionat, Şumudică a părăsit echipa, dar nu şi campionatul.

Tehnicianul român a dezvăluit că deja semnase cu Al Raed înaintea finalului sezonului, astfel că acesta a stat pe bară, realist, doar preţ de câteva zile.

"Mă întorc în Arabia Saudită. Să vă spun sincer, eu am avut ieri o discuţie cu cei de la Al-Shabab, mi s-a propus prelungirea contractului, în nişte condiţii care nu mi-au convenit, dar, să fiu sincer, eu semnasem cu două sau trei săptămâni înainte cu altă echipă.

Mi-au oferit tot, buget de transferuri şi un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudită. Mă refer la Al Raed, ca să nu mă mai ascund.

Preşedintele lor a fost foarte încântat la jocul pe care l-am avut împotriva lor şi m-a contactat. Sper să fie doi ani, sper să rămân acolo doi ani.

E un contract de şase zerouri, cum nu se poate în România şi nici în Europa pentru antrenorii români”, a anunţat Marius Şumudică, la plecarea de pe aeroportul Henri Coandă.

Prezentare spectaculoasă la noua echipă

Iar Al Raed a pregătit o prezentare specială pentru noul său antrenor: saudiţii i-au ”compus” lui Şumudică un videoclip cu momente din cariera sa şi imagini din Bucureşti.

 

 

"Preşedintele clubului Al-Raed, domnul Fahd Al-Mutawa, consemnează semnarea contractului cu antrenorul Marius Şumudică, pentru a conduce echipa în următorul sezon", se arată în comunicatul clubului.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare