Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Galeria Stelei, spectacol la meciul cu U Cluj! Mesajul transmis ardelenilor şi rivalei Dinamo înaintea barajului

VIDEO | Galeria Stelei, spectacol la meciul cu U Cluj! Mesajul transmis ardelenilor şi rivalei Dinamo înaintea barajuluigalerie foto

Steaua

Comentarii

Galeria Stelei s-a prezentat în număr mare la meciul cu U Cluj şi le-a transmis un mesaj ardelenilor şi lui Dinamo înaintea barajului.

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, dar galeria ”militarilor” îşi permite să ironize echipele care se vor lupta pentru un loc în primul eşalon.

Peluza Sud a făcut spectacol în tribune la duelul cu U Cluj, cu o coregrafie impresionantă pusă la punct de fanii stelişti, alături de bannere cu mesaje ironice pentru rivale.

Mesajul transmis de galeria Stelei lui U Cluj şi rivalei Dinamo înaintea barajului

Este cunoscut că Dinamo şi U Cluj sunt legate de o ”prietenie”, însă aceasta ar putea lua sfârşit dacă cele două echipe se întâlnesc la baraj.

”Câinii” au mari şanse să termine pe antepenultimul loc din play-off, care le-ar aduce un duel cu locul trei din Liga 2, ocupat de U Cluj înaintea meciului cu Steaua.

La baraj cine stă capră, voi sau 'fraţii' care latră”, am fost mesajul transmis de cei din Peluza Sud.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: csa steaua 

viewscnt
Articole similare