Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Angelescu, întrebat pentru ce sumă ar fi dispus să se despartă de Rareş Ilie! Răspunsul patronului Rapidului

Victor Angelescu, întrebat pentru ce sumă ar fi dispus să se despartă de Rareş Ilie! Răspunsul patronului Rapidului

Rapid

Comentarii

În urma venirii lui Adi Mutu pe banca Rapidului, Rareş Ilie a ”explodat” şi a devenit unul dintre cei mai râvniţi jucători din Liga 1.

Înaintea venirii lui Adi Mutu pe banca Rapidului, Rareş Ilie reuşise să însumeze un gol şi cinci pase decisive în 26 de apariţii, statistici mai mult decât respectabile pentru un jucător de vârsta sa.

Însă, aducerea ”Briliantului” în Giuleşti pare să îl fi adus pe Ilie la un nou nivel, reuşind să puncteze de cinci ori şi să ofere patru pase decisive în cele opt meciuri cu Mutu pe bancă.

Forma sa l-a adus în atenţia unor cluburi importante din Europa şi se vorbeşte deja de plecarea sa din Liga 1, chiar dacă este primul sezon în primul eşalon pentru Ilie.

Dacă Gigi Becali dezvăluie cu fiecare ocazie cât îşi doreşte pentru jucătorii săi, Victor Angelescu, întrebat ce suma e necesară pentru plecarea lui Ilie, nu a procedat la fel.

Patronul Rapidului a afirmat că ar fi nevoie de o ”ofertă senzaţională” pentru a ”fura” perla formaţiei giuleştene, punctând că oricum nu este dornic să îlm vândă deja pe ”tricolorul” mic.

Victor Angelescu, întrebat pentru ce sumă ar fi dispus să se despartă de Rareş Ilie

Ar trebui să fie o ofertă senzaţională ca să îl cedăm pe Rareş Ilie, nu ne gândim doar la bani, ci şi la jucător, cred că mai are nevoie de un an la noi, nu vom accepta oferte mici sau medii. Doar dacă ar fi vreo echipă foarte puternică şi jucătorul îşi va dori, nu ne vom opune. 

Nu pot să spun, nu îmi place să vorbesc despre cifre, dar sigur ar trebui să fie vorba despre mulţi bani, nu punem acest preţ, ca alte cluburi, doar ca să umflăm jucătorul, am vorbit şi cu el, părerea noastră e că mai are nevoie de cel puţin un an.

Este încă tânăr, nu cred că este momentul prielnic pentru el de a face pasul în Europa. E foarte tânăr, a jucat foarte bine, dar ar trebui să mai rămână minimum un an la noi în campionat. 

Fiecare are părerea lui, îi cunosc pe amândoi, nu vreau să fac o diferenţă între ei, amândoi sunt foarte buni, ambii au potenţialul de a ajunge la o echipă de top”, a declarat Victor Angelescu la Pro Arena.

Afla mai multe despre: rareş ilie 

viewscnt
Articole similare