Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii FCSB-ului au luat cu asalt conferinţa de presă a lui Elias Charalambous! Bucurie fără margini pentru "roş-albaştri"

VIDEO | Jucătorii FCSB-ului au luat cu asalt conferinţa de presă a lui Elias Charalambous! Bucurie fără margini pentru "roş-albaştri"

FCSB

Comentarii

FCSB a devenit pentru prima oară în nouă ani de zile campioană în Superliga. Jucătorii celor de la FCSB au invadat conferinţa de presă susţinută de antrenorul echipei, Elias Charalambous.

Jucătorii celor de la FCSB i-au făcut o surpriză antrenorului cipriot al echipei, Elias Charalambous. Jucătorii campioanei României au luat cu asalt sala de conferinţe de presă a Arenei Naţionale.

FCSB a cucerit pentru prima oară în nouă ani titlul de campioană în Superliga, iar jucătorii au sărbătorit pe teren, cât şi în interiorul celui mai mare stadion al ţării, performanţa obţinută după nouă ani de pauză.

Fotbaliştii lui Elias Charalambous aveau nevoie de cel puţin un rezultat de egalitate la partida cu Farul Constanţa pentru a-şi consolida titlul de campioni. FCSB s-a impus cu scorul de 2-1 în partida cu echipa campioană a sezonului trecut, Farul Constanţa. David Miculescu a deschis scorul în prima repriză. Rivaldinho a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap în actul secund, iar Alexandru Băluţă a marcat golul victoriei care a declanşat sărbătoarea pe Arena Naţională, în rândul suporterilor celor de la FCSB.

Pentru FCSB urmează o campanie europeană memorabilă, pe care o vor începe în primul tur preliminar din UEFA Champions League, cel mai probabil, drept cap de serie.

Gigi Becali şi-a pregătit o listă de transferuri pentru sezonul viitor, listă pe care se află jucători precum Denis Alibec, Louis Munteanu, Mihai Popescu şi Philip Otele, jucători importanţi din Superliga în acest sezon, cât şi în sezonul precedent.

VIDEO | Supriza jucătorilor de la FCSB pentru Elias Charalambous

Afla mai multe despre: fcsbsuperligaelias charalamboustitlu superligacampioni superliga 

viewscnt
Articole similare