Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorul de la FCSB căruia Mihai Stoica i-a atras atenţia după meciul cu FC Voluntari: ”Nu a pasat” | EXCLUSIV

VIDEO | Jucătorul de la FCSB căruia Mihai Stoica i-a atras atenţia după meciul cu FC Voluntari: ”Nu a pasat” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte de un nou joc în campionat, după ce în etapa precedentă a ratat la ultima fază victoria cu FC Voluntari.

În etapa a zecea din Superligă, FCSB o primea pe Arena Naţională pe FC Voluntari.

David Miculescu deschidea, în minutul 82, scorul pentru vicecampioana României, care era egalată de formaţia ilfoveană, după un penalty scos şi transformat de Adam Nemec la ultima fază a jocului.

Totuşi, FCSB putea închide definitiv meciul în primul minut al prelungirilor, chiar cu câteva momente înaintea reuşitei lui Nemec.

Jucătorul căruia Mihai Stoica i-a atras atenţia după meciul cu FC Voluntari: ”Nu a pasat” | EXCLUSIV

Atunci, elevii lui Nicolae Dică au scăpat pe un contraatac periculos pentru poarta adversă, prin Radunovic, care i-a pasat lui Radaslavescu, găsit într-o poziţie centrală, la marginea careului.

Jucătorul sosit de la Farul a încercat să-şi facă mingea cât mai bine pentru un şut şi a finalizat, dar balonul a fost deviat uşor de Mihai Popa în corner.

Tânărul mijlocaş putea alege o altă soluţie pentru a încheia respectiva fază, în condiţiile în care avea doi coechipieri mai bine poziţionaţi, pe Compagno în dreapta şi pe Marco Dulca în stânga.

Faptul că Radaslavescu nu a pasat la acel moment i-a atras critici din partea lui Mihai Stoica, deoarece FCSB putea obţine a doua victorie stagională în campionat dacă faza respectivă era finalizată cu gol.

”Nu aş putea să spun ceva. Dacă Rusu ar fi avut o atitudine... să ia fotbalul în zeflemea, poate că (n.r. l-ar critica). Faptul că Radaslavescu la meciul cu Voluntari nu a pasat, bineînţeles că i-am atras atenţia şi public.

Dar să vorbesc de Rusu după meciul ăsta (n.r. cu Anderlecht), nu o să vedeţi. Pot să spun doar atât. Că Rusu, dar nu pentru că nu ar fi vrut, ci pentru că asta e capacitatea lui la momentul ăsta de efort, a alergat în prima repriză, conform datelor, 5,5 kilometri, cea ce nu e puţin, e foarte bine pentru un atacant”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Următorul meci pentru FCSB în campionat este cel cu Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21:30, în etapa a 11-a.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare