Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lewandowski, corecţie publică de la Xavi. Ce i-a reproşat antrenorul Barcelonei vedetei poloneze

VIDEO | Lewandowski, corecţie publică de la Xavi. Ce i-a reproşat antrenorul Barcelonei vedetei poloneze

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona s-a chinuit în campionat cu Almeria, ”lanterna roşie” din Spania, şi s-a impus la limită. Dar Robert Lewandowski a fost ţinta reproşurilor antrenorului Xavi Hernandez.

Barcelona, situaţia tensionată. Xavi a ”explodat” în vestiar

FC Barcelona a învins-o greu pe Almeria, ultima clasată din La Liga, pe teren propriu, scor 3-2, într-un meci din etapa a 18-a din campionatul Spaniei.

Gazdele au deschis scorul prin Raphinha, în minutul 33, dar au fost egalate în minutul 41, prin golul lui Leo Baptista, care a avut nevoie de VAR pentru a fi validat.

Sergi Roberto a adus-o pe Barcelona în avantaj cu o lovitură de cap, în minutul 60, din pasa lui Raphinha, însă oaspeţii au egalat din nou, în minutul 71, prin Edgar Gonzalez.

Barcelona a reuşit să înscrie golul victoriei în minutul 83, când Sergi Roberto a marcat din pasa lui Lewandowski şi a adus trei puncte imense şi extrem de necesare formaţiei lui Xavi.

Dar în vestiarul Barcelonei nu a fost deloc linişte la pauza meciului, când scorul era 1-1. Antrenorul Xavi Hernandez şi-a băgat jucătorii în şedinţă şi le-a ţinut cel mai dur discurs, pentru a-i trezi la realitate.

Mai mult, tehnicianul de 43 de ani nu şi-a menajat nici vedetele, polonezul Robert Lewandowski fiind cel care ar fi fost mustrat cel mult.

”Să vedem dacă începi să alergi şi tu într-un final!”, ar fi ţipat Xavi, la atacantul de 35 de ani, conform spaniolilor de la Sport. Lewa a înţeles mesajul şi a contribuit decisiv la golul victoriei marcat de Roberto.

În cazul altor doi jucători luaţi în colimator la momentul respectiv, Andreas Christensen şi Joao Felix, Xavi a trecut la fapte şi a decis să îi lase la vestiar pe cei doi titulari. 

În clasamentul din La Liga, FC Barcelona ocupă locul 3, cu 38 de puncte. Pe primele două poziţii sunt Real Madrid şi Girona, cu 45 de puncte.

Afla mai multe despre: barcelonaxavirobert lewandowskila liga 

viewscnt
Articole similare