Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lovitură primită de Ianis Hagi. Ce s-a întâmplat la o zi după evoluţia de uitat avută cu Real Madrid

VIDEO | Lovitură primită de Ianis Hagi. Ce s-a întâmplat la o zi după evoluţia de uitat avută cu Real Madrid

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani) continuă să dezamăgească în Spania, iar ultima lovitură primită îi afectează imaginea la nivel de fotbalist în fotbalul mare al Europei.

Deportivo Alaves a fost învinsă, pe teren propriu, de Real Madrid, scor 0-1, într-un meci din etapa a 18-a din La Liga.

Madrilenii au rămas în zece din minutul 54, dar şi în inferioritate numerică, tot echipa lui Ancelotti a fost cea care a câştigat. 

Lucas Vazquez a marcat în minutul 90+2, cu o lovitură de cap la cornerul executat de Toni Kroos.

Imediat după golul primit, antrenorul lui Alaves, Luis Garcia Plaza, şi-a ieşit din minţi de-a dreptul, la marginea terenului, iar criza sa de nervi a devenit virală în mediul online.

Referitor la Ianis Hagi, el a început meciul pe banca de rezerve şi a jucat din minutul 59. Nu s-a remarcat cu mai nimic, având o evoluţie ştearsă. Mai mult, a reuşit ”performanţa” de a trimite o centrare prin spatele porţii adverse.

Presa din Spania nu l-a iertat şi i-a oferit note extrem de mici, de 2 şi 3. Dar nici specialiştii de la Transfermarkt.com nu l-au menajat pe internaţionalul român.

Valoarea de piaţă a lui Ianis Hagi, prăbuşire drastică

Astfel, vineri, 22 decembrie, cota de piaţă a lui Ianis Hagi a scăzut de la 4 milioane de euro la 3,5, practic o devalorizare de jumătate de milion de euro.

Ultima oară când mijlocaşul român a avut o valoare atât de slabă pe acest site de specialitate a fost la data de 4 aprilie 2019, pe când era la Farul (fostă Viitorul) Constanţa.

De când a ajuns în Spania, Ianis a jucat 16 partide pentru Alaves, iar contribuţiile sale ofensive sunt două goluri şi o pasă decisivă.

În schimb, la echipa naţională a României, Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai importanţi jucători în campania fără eşec de calificare la EURO 2024.

Afla mai multe despre: ianis hagialavesla ligastranieri 

viewscnt
Articole similare