Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Semi-eşec pentru Aston Villa în Premier League. Formaţia lui Unai Emery putea urca pe primul loc

VIDEO | Semi-eşec pentru Aston Villa în Premier League. Formaţia lui Unai Emery putea urca pe primul loc

Premier League

Comentarii

Aston Villa a încheiat la egalitate pe Villa Park împotriva celor de la Sheffield United, scor 1-1, într-un meci din etapa a 18-a din Premier League.

Gruparea din Birmingham s-a încurcat pe teren propriu împotriva codaşei din Premier League, scor 1-1.

Sheffield United, o nou-promovată în Premier League în acest sezon este pe locul 19 în campionat după 18 etape. Formaţia antrenată de Chris Wilder, antrenor care a mai fost pe banca echipei din Sheffield şi la ultima lor prezenţă în prima ligă, a adunat doar nouă puncte după 18 etape.

O singură echipă se află sub Sheffield, Burnley, o altă nou-promovată, campioana sezonului trecut din Championship, echipă antrenată de fostul fundaş belgian de la Manchester City, Vincent Kompany.

Record întrerupt de Sheffield United

Sheffield a întrerupt o serie de 15 meciuri de victorii consecutive acasă, pe Villa Park, pentru gazde.

Pe Villa Park gazdele au avut parte de un meci incomod. Aston Villa a avut un gol anulat în minutul 59, după verificarea VAR.

Fostul jucător al celor de la Aston Villa, cedat în această vară celor de la Sheffield United pentru 20 de milioane de euro, Cameron Archer, a marcat împotriva fostei sale echipe în minutul 87, din pasa olandezului Hamer.

Villa a salvat un punct în minutul şapte de prelungiri, în minutul 90+7, Nicolo Zaniolo a reuşit să înscrie, servit de Douglas Luiz.

Echipa din Birmingham este pe locul doi în Premier League, sub liderul Arsenal şi în faţa locului 3, Liverpool.

Arsenal va juca în deplasare pe Anfield în această etapă, sâmbătă, de la ora 19:30. Liverpool are şansa să urce pe prima poziţie iar gruparea din nordul Londrei, antrenată de Mikel Arteta se poate distanţa de urmăritoarele sale.

VIDEO: Rezumat Aston Villa - Sheffield United 1-1

Afla mai multe despre: aston villasheffield unitedunai emerypremier league 

viewscnt
Articole similare