Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester City - Tottenham 4-2. Revenire incredibilă a ”cetăţenilor” după pauză. Erori uriaşe la echipa lui Conte

VIDEO | Manchester City - Tottenham 4-2. Revenire incredibilă a ”cetăţenilor” după pauză. Erori uriaşe la echipa lui Conte

Premier League

Comentarii

Manchester City a învins joi, pe teren propriu, scor 4-2, formaţia Tottenham Hotspur, după ce a fost condusă cu 2-0 la pauză, într-o restanţă din etapa a şaptea Premier League. Trupa lui Guardiola a revenit incredibil după pauză şi s-a apropiat la cinci puncte de liderul Arsenal.

VIDEO | Manchester City - Tottenham 4-2 (Alvarez 51, Haaland 53, Mahrez 64, 90 / Kulusevski 45, Emerson 45+2)

Echipele de start:

  • Manchester City: Ederson - Lewis, Akanji, Stones, Ake - Mahrez, Gundogan, Rodri, Grealish - Haaland, Alvarez
  • Tottenham: Lloris - Romero, Dier, Davies - Emerson, Bentancur, Hojbjerg, Perisic - Kulusewski, Son - Kane

Min 90+4. Final de meci. Victorie uriaşă pentru Manchester City în cursa de urmărire a liderului Arsenal.

Min 90. GOOOL City. Mahrez face dubla. Algerianul marchează facil, după ce şi Lenglet a comis-o.

Min 64. GOOOL City. Revenirea este completă. Mahrez profită de o eroare uriaşă a lui Perisic şi trage prin portarul Lloris.

Min 53. GOOOL City. Haaland aduce egalarea pentru campioana Anglei, care revine pe tabelă după două goluri în două minute. Norvegianul introduce în poartă pasa lui Mahrez.

Min 51. GOOOL City. Alvarez o readuce în meci pe formaţia lui Guradiola.

Min 46. Începe repriza a doua

Min. 45+3 - Pauză.

Min. 47 - GOOOOOOOOOOLLLL TOTTENHAM! Incredibil, două goluri pe final de repriză pentru Spurs! Emerson înscrie cu capul, din apropiere, după un şut blocat al lui Kane.

Min. 45 - GOOOOOOOOOOLLLLLLLL TOTTENHAM! Kulusevski înscrie din careu, după o pasă incomodă pe care Cancelo n-a putut să o controleze sub presiune! Şutul lui Kulusevski e fără speranţe pentru Ederson.

Min. 43 - Ocazie Manchester City! Haaland trimite puţin peste poartă, din apropiere, după o minge săltată inteligent de Rodri peste apărare. Lloris ieşise la întâmpinare şi l-a incomodat pe norvegian.

Min. 1 - A început meciul.


Manchester City se Tottenham întâlnesc într-un duel extrem de tare astăzi, într-o restanţă din etapa a şaptea din Premier League.

Cele două combatante vin după două eşecuri foarte apăsătoare contra rivalelor locale. Campioana Angliei s-a văzut învinsă de Manchester United, care a revenit de la 0-1 şi a câştigat cu 2-1.

De partea cealaltă, Tottenham a pierdut fără drept de apel împotriva liderului din Premier League, Arsenal, scor 0-2.

Astfel, cele două învinse încearcă să îşi refacă moralul după înfrângerile suferite în weekend-ul ce tocmai a trecut.

Manchester City pleacă favorită. Cu siguranţă este echipa mai valoroasă şi are şi avantajul terenului propriu, dar Tottenham i-a administrat mai multe eşecuri surprinzătoare în ultimii ani.

În ultimul meci direct, disputat la începutul anului trecut, Spurs a învins-o pe City, cu un spectaculos 3-2, chiar pe Etihad.

Totodată, va fi şi un duel între Pep Guardiola şi Erling Haaland de o parte şi Antonio Conte şi Harry Kane, de cealaltă.

În cazul unei victorii, ”cetăţenii” ar acumula 42 de puncte şi s-ar apropia la cinci lungimi de liderul Arsenal, care ar avea un meci în minus.

În schimb, dacă învinge, Tottenham ar strânge 36 de puncte şi şi-ar consolida poziţia a cincea, păstrând mai departe şanse pentru Top 4.

Afla mai multe despre: manchester city tottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare